Trailer: House of the Dragon
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Trailer: House of the Dragon

I 2022 kommer endelig den etterlengtede Game of Thrones-oppfølgeren.

forfatter
Publisert 05.10.21 - 11:35

Tidenes største suksesserie, Game of Thrones, måtte det selvsagt spinnes videre på. Game of Thrones er en av de mest populære seriene noensinne målt i antall seere; den siste episoden av sesong 8. var den mest sette episoden av noen HBO-serie, noensinne.

Det har lenge vært kjent at HBO jobber med prequel-serien House of the Dragon, men først i dag slapp HBO den første teaseren fra serien.

Les også Game over! Fortsatt den komplette TV-serie Visuell storslagen avslutningssesong av tidenes største TV-serie, men med preg av hastverk og noe sviktende helhetsforståelse.

I 2022 får endelig den etterlengtede GoT-oppfølgeren premiere på HBO Max (som kommer til Norden 26. oktober). Se den splitter nye teaser-traileren her:

https://youtu.be/fNwwt25mheo

 

House of the Dragon er basert på George R.R. Martins bok Fire & Blood, omhandler historien til Targaryen-familien og finner sted rundt 200 år før hendelsene i Game of Thrones.

HBO Max House of The Dragon_Sea Snake House of The Dragon_Alicent Otto
<
>
House of the Dragon, sesong 1 (Foto: HBO Max)

Blant de medvirkende i House of the Dragon:

Emma D’Arcy som Princess Rhaenyra Targaryen: Kongens førstefødte barn, av rent valyrisk blod og en dyktig dragerytter. Mange vil si at Rhaenyra ble født med alt…men hun ble ikke født som en mann.

Matt Smith som Prince Daemon Targaryen: Kong Viserys yngre bror og arving til tronen. Daemon har drageblod i årene og er en uforlignelig kriger og dragerytter. Men det sies, at når en Targaryen blir født, kaster gudene en mynt opp i luften…

Steve Toussaint som Lord Corlys Velaryon/The Sea Snake: Velaryon-familien har en valyrisk blodlinje som går like langt tilbake i tid som Targaryen-familien. Som “The Sea Snake» er Lord Corlys den største nautiske eventyrer i Westeros historie, og han har bygget opp en mektig familie rikere Lannister-familien, som eier den største flåten i verden.

Olivia Cooke som Alicent Hightower: Datter av Otto Hightower, også kjent som «The Hand of the King». Alicent er den vakreste kvinne i de syv kongeriker. Hun er oppvokst i The Red Keep, tett på kongen og hans innerste sirkel. Hun besitter både ynde og skarp politisk sans.

Rhys Ifans som Otto Hightower: Otto er også kjent som «The Hand of the King» og tjener både kongen og riket på lojalt og trofast vis. I Ottos øyne er den største trussel mot kongeriket kongens egen bror, Daemon, og det faktum at Daemon er arving til tronen.

Serieskaper er Ryan J. Condal (som vi kjenner fra TV-serien Colony), med George R.R. Martin som utøvende produsent.

(Foto: HBO)

Det narrative fokuset vil ligge på Daenerys (Emilia Clarke) foreldre, Huset Targaryen.

I løpet av ti episoder vil serien fortelle historien om hvordan Targaryen-familien ved hjelp av drager samlet hele Westeros-kontinentet til ett kongerike.

Les også Nå kommer HBO Max Endelig erstattes HBO Nordic av HBO Max - lanseres i Norge i høst.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Dragens tidsalder HBO Max satser stort på at prequel-serien til Game of Thrones skal løfte strømmetjenesten til gamle høyder. Det tror vi den vil!
En kvinnelig Hulk kan da umulig være bra? Det finnes mange dyr i Arken – og åpenbart enda flere i Marvel-universet. She-Hulk er faktisk et friskt pust innenfor genren.
Se Karpe på Viaplay. Fra i dag av kan du se den kritikerroste Karpe-dokumentaren på Viaplay.
Vi foretrekker Durek som konge! Netflix koker pinlig, tidvis amatørmessig, såpeopera-suppe av historien til det norske kronprinsparet.
House of the Dragon: Handlingen lekket Handlingen i alle episodene av den nye HBO-serien House of the Dragon har blitt lekket på Reddit.
Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend