TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Nye oppdateringer for Garminprodukter

Garmin gir ut funksjonoppdateringer til flere av sine smarte sportsklokker og sykkeldataer

forfatter
Publisert 02.12.22 - 10:40

Bruker du en Garmin Epix (Gen 2) til daglig? Eller kanskje en Enduro 2, tactix 7 eller en sportsklokke i Forerunner 255-serien?

Garmin
Kanskje har du investert i en Garmin Forerunner 955, som finnes i både Forerunner 955 og Forerunner 955 Solar (den siste har solladning). I så fall har du en ny oppdatering tilgjengelig som byr på enda flere funksjoner. (Foto: Garmin)

I så fall kan det være på tide med en oppdatering av treningskompisen din. Nå kommer det nemlig en programvareopppdatering som bl.a. gjør at du ikke trenger ekstra tilbehør for å følge med på treningen og få sanntidsdata om ytelsen din når du løper.

I tillegg finner du Skråningsjustert tempo i den nye oppdateringen, så uansett om du løper i opp- eller nedoverbakke vil det være mulig å se ditt tilsvarende tempo på flat mark. Dette gjør det lettere å holde jevn innsats i variert og kupert terreng.

Blant andre nyheter har man Auto rest, som gjør at klokken automatisk holder styr på hvor lenge du har oppholdt deg på en hvilestasjon under en ultraløpsaktivitet. Du vil også kunne se avstanden til neste veikryss hvor stien deler seg og til og med navn på stiene.

Garmin tactix 7. (Foto Garmin)

Hvis du spiller discgolf, har du nå en ny aktivitetsprofil med over 14.000 discgolfbaner (lastes ned fra UDisc-appen på Connect IQ). Her kan du holde styr på viktige poeng og avstanden til kurven.

Gratisoppdateringen kan lastes ned allerede nå, og her finner du en liste over de nye funksjonene som blir tilgjengelig på de ulike enhetene.

Ifølge Garmin vil det også komme oppdateringer til Forerunner 945 LTE og sykkeldatamaskinene i Edge 1040- og Edge Explore 2-serien om kort tid.

Her finner man bl.a. funksjonen som lar deg dele treningen din i sanntid med venner, slik at de kan følge med på det du gjør.

Man har også adaptiv coaching i den nye programvareoppdateringen. En funksjon som gir tips og forslag til daglige treningsøkter for å hjelpe deg til å alltid være klar for neste mål eller konkurranse (foreløpig kun tilgjengelig i Edge 1040-serien).

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
OnePlus bekrefter overraskende iPad-konkurrent OnePlus Pad lanseres 7. februar.
lbpluss
Omvendt? Er virkelig iPhone den beste mobilen? Hvorfor er den i så fall det? Som innbitt Android-bruker har jeg tatt utfordringen med å leve med to iOS-produkter for en periode. Usikker på om jeg skal le eller gråte …
Har Motorola funnet G-punktet? Den kinesiske mobilprodusenten lanserer tre nye billige smarttelefoner.
Samsung Galaxy S23 rett rundt hjørnet - Nå vet vi datoen! Første fysiske Galaxy Unpacked-event på tre år.
Huawei Watch GT 3 SE For å holde fast ved dine nyttårsforsetter er det viktig å bruke alle triksene man har. Kanskje er det en ny treningsklokke som skal til?
Følg Lyd & Bilde