Nyhet

Nye oppdateringer for Garminprodukter

Garmin gir ut funksjonoppdateringer til flere av sine smarte sportsklokker og sykkeldataer

Skrevet av / 02.12.22 - 10:40
Nye oppdateringer for Garminprodukter

Bruker du en Garmin Epix (Gen 2) til daglig? Eller kanskje en Enduro 2, tactix 7 eller en sportsklokke i Forerunner 255-serien?

Garmin
Kanskje har du investert i en Garmin Forerunner 955, som finnes i både Forerunner 955 og Forerunner 955 Solar (den siste har solladning). I så fall har du en ny oppdatering tilgjengelig som byr på enda flere funksjoner. (Foto: Garmin)

I så fall kan det være på tide med en oppdatering av treningskompisen din. Nå kommer det nemlig en programvareopppdatering som bl.a. gjør at du ikke trenger ekstra tilbehør for å følge med på treningen og få sanntidsdata om ytelsen din når du løper.

I tillegg finner du Skråningsjustert tempo i den nye oppdateringen, så uansett om du løper i opp- eller nedoverbakke vil det være mulig å se ditt tilsvarende tempo på flat mark. Dette gjør det lettere å holde jevn innsats i variert og kupert terreng.

Blant andre nyheter har man Auto rest, som gjør at klokken automatisk holder styr på hvor lenge du har oppholdt deg på en hvilestasjon under en ultraløpsaktivitet. Du vil også kunne se avstanden til neste veikryss hvor stien deler seg og til og med navn på stiene.

Garmin tactix 7. (Foto Garmin)

Hvis du spiller discgolf, har du nå en ny aktivitetsprofil med over 14.000 discgolfbaner (lastes ned fra UDisc-appen på Connect IQ). Her kan du holde styr på viktige poeng og avstanden til kurven.

Gratisoppdateringen kan lastes ned allerede nå, og her finner du en liste over de nye funksjonene som blir tilgjengelig på de ulike enhetene.

Ifølge Garmin vil det også komme oppdateringer til Forerunner 945 LTE og sykkeldatamaskinene i Edge 1040- og Edge Explore 2-serien om kort tid.

Her finner man bl.a. funksjonen som lar deg dele treningen din i sanntid med venner, slik at de kan følge med på det du gjør.

Man har også adaptiv coaching i den nye programvareoppdateringen. En funksjon som gir tips og forslag til daglige treningsøkter for å hjelpe deg til å alltid være klar for neste mål eller konkurranse (foreløpig kun tilgjengelig i Edge 1040-serien).

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Ny kompakt flaggskipmobil fra Asus

10 nye funksjoner å glede seg til i iOS 17

Kongen av klapptelefoner er tilbake med Motorola Razr 40 Ultra.

Mobil med basisfunksjoner er målrettet skjermtrøtte unge

Apples Min bildestrøm stenges

Airtags til Android

Scroll to Top