TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Garmin tactix 7: Ny robust serie av smartklokker

Med den nye tactix 7-serie fokuserer Garmin på taktiske funksjoner.

forfatter
Publisert 22.04.22 - 15:20

Garmin lanserer nå sin nye tactix 7-serie, som består av tre forskjellige premium-klokker, alle med 1,4 tommers skjerm og ripebestandig safirglass, som gjør at du unngår å få riper i glasset, selv når befinner deg i utfordrende omgivelser.

Klokkene er fremstilt i henhold til militærstandarden MIL-STD-810 og vanntett etter 10 ATM-klassifiseringen, som betyr at de kan tåle trykk tilsvarende en dybde på 100 meter.

Videre har tactix 7-serien både touch-skjerm og knapper samt innebygde multi-LED-lys, som gir skarpt lys i enten hvitt eller grønt (mange opplever det enklere å bevare nattesynet med grønt lys).

«Garmings nye smartklokke tactix 7 er ideell til hverdagsbruk, og er et must have for dem som er på utkikk etter taktiske funksjoner. Uansett om du er på tur til treningssenteret, ute på tur med familien eller andre aktiviteter, så kan du være sikker på at tactix 7 hjelper deg hele veien,» det sier Dan Bartel, som er global salgssjef hos Garmin. Han fortsetter:

«Takket være førsteklasses materialer og et sofistikert nytt design vil tactix 7 være en pålitelig partner i enhver situasjon. Det er en klokke som er klar for alle utfordringer.»

010 02704 01 01 tactix7 HR 1001.1
tactix 7 Standard Edition. (Foto Garmin)

Taktiske funksjoner

tactix 7 er laget for å kunne brukes døgnet rundt for optimalt utbytte av klokken. Den kommer med Garmins helse- og wellness-funksjoner, som f.eks. Pulse OX, håndlessbasert pulsmåling, pustemåling, registrering av stress, Body Battery-energinivåer, metabolsk alder og Sleep Core med søvnregistrering.

tactix 7-serien er også kompatibel med andre Garmin-enheter slik som satelittkommunikasjonsenheten inReach Mini 2 og hundesporingsenheten Alpha 10.

Hvis du er en ekte eventyrer, finnes det også dedikerte funksjoner til taktiske operasjoner, f.eks. kompatibiltet med nattkikkert, Jumpmaster, dobbelt GPS-format, projiserte waypoints samt mulighet for å slette all data på få sekunder, hvis det skulle være nødvendig.

Hvis du hopper i fallskjerm, kan du bruke Jumpaster og tre forskjellige typer hopp: HAHO, HALO og Static. Innstill klokken etter posisjonstilstand, så viser den to forskjellige koordinatsystemet samtidig, f.eks. MGRS og bredde- og lengdegrad, på én dataskjerm.

Når Night Vision-funksjonen er aktivert, reduseres bakbelysningen til et nivå som ikke forstyrrer funksjonaliteten i nattkikkerten din.

Les også For den opplevelseslystne Garmin kan det med å kombinere smart og trening. Det nye tilskuddet er en premium-multisportsklokke som passer for deg som har en aktiv livsstil og som elsker nye opplevelser.

Batterilevetid

Hele tactix-serien byr på god batterilevetid. Med tactix 7 Standard Edition får man angivelig opptil fire ukers batteritid i smartklokke-modus, og takket være solopplading kan tactix 7 Pro gi deg opptil 37 dagers batterilevetid.

Pris og tilgjengelighet

tactix 7 Standard Edition koster 11.499 kroner, tactix 7 Pro koster 13.799 kroner, og tactix 7 Pro Ballistics koster 17.249 kroner. Klokkene kan kjøpes nå.

garmin.com/no

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Det er på tide å oppgradere din iPhone Det nyeste operativsystemet til iPhone kommer med massevis av nye funksjoner
Følg Lyd & Bilde