Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Garmin Enduro 2 – ekstremt for de ekstreme

Med solenergilading, safirglass og titan er Enduro 2 lagd for lange trengingsturer i tøffe miljø.

Skrevet av / 16.08.22 - 14:24
Garmin Enduro 2 – ekstremt for de ekstreme

Garmin Enduro 2 er spesielt utviklet for deg som brenner for multi- og utholdenhetssport og er opptatt av premium-materialer for å sikre både holdbarhet og komfort. Klokken skal være lett med en ramme av titan og har 1,4″ Power Sapphire-glass som gjør den motstandsdyktig for røff håndtering.

Klokken har Garmins tradisjonelle grensesnitt med knapper og har nå blitt oppdatert med touchskjerm.

Klokken er utviklet for å håndtere de lengste ultraløpene og har alle Garmins navigasjonsmuligheter, forhåndsprogrammerte TopoActive- og skikart samt Multi-band GNSS med teknologien SatIQ som gir overlegen posisjonsnøyaktighet i alle miljøer samtidig som batteritiden optimeres.

Garmin Enduro 2
Nylonarmband skal gjøre at klokken sitter både behagelig og sikkert. (Foto: Garmin)

Løp langt med solens hjelp

Med forbedret solenergilading varer batteritiden i Enduro 2 opptil 40% lengre enn forgjengeren. Opptil 150 timer i GPS-modus og angivelig opptil 46 dager i smartklokkemodus

Trener du i mørket kan du bruke den regulerbare LED-lommelykten som er Garmins sterkeste lommelykte til dags dato. Ifølge pressemeldingen er den dobbelt så lyssterk som den i fēnix 7X og det er en blinkende modus som følger tråkkfrekvensen når du løper, samt et rødt lys som gir økt sikkerhet ved at du blir bedre sett.

Garmin Enduro 2
Laget av premiummaterialer for ultimat holdbarhet og komfort. (Foto: Garmin)

Ta kontroll over helsen din

En oppdatering fra forgjengeren er Health Snapshot som registrer og generer en rapport over helsestatistikk. Blant annet puls, pulsvariasjon, Pulse OX, pust og stress. Funksjonen Body Battery er også på plass.

Det er også metabolsk alder og søvnregistrering med sleep score – sammen med et stort antall aktivitetsprofiler for inne- og utendørssporter som MTB, svømming, gåing, løping, golf, yoga og surfing. Enduro 2 bruker disse helsedataene for å gi deg forslag til daglige treningsøkter samt restitusjon. Viktige verktøy for å hjelpe deg med å prestere ditt beste.

Kobler du opp Garmin Enduro 2 med en kompatibel mobil kan du benytte deg av Garmin Pay, samt få varsler på klokken. Se hvem som ringer, les sms, se nyheter og mer.

Pris og tilgjengelighet

Enduro 2 kan kjøpes nå til en veiledende utsalgspris på ca 12.199 kroner.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top