Nå kommer Xiaomi Mi 11 til Norge

Den første smarttelefonen med Qualcomms nye Snapdragon 888 prosessor kan snart kjøpes i Skandinavia.
Annonse
Annonse
forfatter

Siden Xiaomi Mi 11 ble lansert globalt i begynnelsen av februar, har vi ventet på at den kinesiske toppmobilen skulle komme til norden.

Nå er ventetiden snart over, det kunne Xiaomi avsløre i går på et pressearrangement for skandinaviske journalister. Mobilen kommer i butikkene fra den 22. mars. Forhåndsbestilling åpnes derfor allerede i neste uke den 15. mars.

Les også
Xiaomi: 5G og 108 Mp for de sparsomme Xaiomi har lansert fire nye mobiler som de aller fleste har råd til. Den billigste har 5G, og den dyreste har 108 megapiksler.

Mye for pengene med Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 kommer med 6,81″ AMOLED-skjerm med WQHD+ oppløsning (3200 x 1440), som gir en bildeskarphet på hele 515 ppi. Dessuten har skjermen en adaptiv oppdateringsfrekvens på 120Hz (det samme som på Samsung Galaxy S21 Ultra og Galaxy S21+), HDR10+ samt en maksimal lysstyrke på 1500 nit.

Skjermen kommer for øvrigt med helt vanvittig høy touch sampling frekvens på 480 Hz, som betyr at touchstyringen skal være ekstremt presis, samtidig som det har gjort det mulig for å Xiaomi å bygge inn en monitor til overvåkning av brukerens hjerterytme inn i skjermen!

Skjermen er fremstilt av Gorilla Glass Victus, som også er materialet som beskytter baksiden av mobilen.

Annonse
Xiaomi Mi 11
Xiaomi Mi 11 måler 164,3 x 74,6 x 8,06 mm og veier 196 g. (Foto: Peter Gotschalk)

Under skjermen sitter en Snapdragon 888 prosessor fra Qualcomm samt 8 GB LPDDR5 RAM og enten 128 eller 256 GB innebygd lagring. Og Xiaomi Mi 11 støtter selvfølgelig både 5G og Wi-Fi 6.

I tillegg kommer den nye toppmodellen med hele 108 Mp vidvinkelkamera (f/1.85, OIS), 13 Mp Mp 123° ultravidvinkel (f/2.4) og en såkalt telemakro-linse på 5 Mp. Frontkameraet er på 20 Mp.

Pris og tilgjengelighet

Xiaomi Mi 11 kommer i fargene Midnight Gray og Horizon Blue. For modellen med 8 GB RAM og 128 GB lagring blir prisen 7.990 kr, mens toppmodellen med 8 GB GB RAM og 256 lagring kommer til å koste 8.490 kr. Som sagt vil mobilene kunne kjøpes i butikkene fra den 22. mars.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.