Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Motorola lanserer den raskeste Moto G noensinne

Motorola fortsetter utrullingen av nye produkter i den populære Moto G-serien.

Skrevet av / 26.03.21 - 12:14
Motorola lanserer den raskeste Moto G noensinne

Det er ikke mer enn en måned siden Motorola lanserte budsjettmodellen Moto G30 med 64 Mp kamera og 90 Hz skjerm til bare 2.000 kroner. Men likevel er selskapet klar med to nye mobiltelefoner som begge er klar til å utfordre markedet med svært gode spesifikasjoner til budsjettpris.

Motorola Moto G100

Den dyreste av de to lanseringene, Motorola Moto G100, er basert på Android 11 samt den nyeste Snapdragon 870 5G-mobilplattformen, som gir brukeren både 5G og Wi-Fi 6. I tillegg kommer 8 GB minne og 128 GB innebygd lagring, som kan utvides med opptil 1 TB ved hjelp av microSD-kort.

Likt som Moto G30 kommer Moto G100 med en skjerm med 90 Hz oppdateringshastighet, som gir et flytende og stabilt bilde. Skjermen måler 6.7″ i 21:9-format og er HDR10-sertifsert, som ifølge produsentens pressemelding får innholdet til å skinne med livaktige, virkelighetstro farger samt tilbyr forbedret lysstyrke og kontrast.

Motorola Moto G100
Motorola Moto G100. (Foto: Motorola)

Kamerat kommer med en hovedsensor med en oppløsning på 64 Mp og Quad Pixel-teknologi til 4x mer lysfølsomhet ved lav belysning, lover Motorola. I tillegg kommer et 16 Mp ultravidvinkelkamera med innebygd ringlys, som lar deg komme fem ganger tettere på motivet ditt i forhold til et standardobjektiv.

Den nye Ready For-plattformen lar brukere koble sin Motorola-mobil til tv’en, dataskjermen eller den bærbare – en teknologi som i utgangspunktet minner en del om Samsung DeX.

Moto G100 kan kjøpes i Norge fra den 9. april til en veiledende pris på 4.999 kroner.

Motorola Moto G100
Med funksjonen Ready For kan man bl.a. koble sin mobil til TV’en og flytte mobilspillet opp på den store skjermen. (Foto: Motorola)

Motorola Moto G50

Motorola er også klar med etterfølger til Motorola Moto G 5G Plus, som hittil har vært den billigste 5G-mobilen på markedet. Med Moto G50 senkes prisen enda et hakk og havner på 2.499 kroner.

For den svært overkommelige summen får du en 5G-mobil med en skjerm på 6,5″ i HD+ oppløsning og en oppdateringshastighet på 90 Hz. Kameraet er på 48 megapiklser og er utstyrt med Motorolas Quad Pixel-teknologi, som tar inn mer lys i kameraet. Det dedikerte Macro Vision-objektivet tar deg 2,5 ganger tettere på motivet ditt enn en standardlinse, lover Motorola.

Motorola Moto G50 er den hittil billigste 5G-mobilen på markedet. (Foto: Motorola)

Hele herligheten drives av Qualcomm Snapdragon 480 5G Mobile Plattform, og med på kjøpes får man enten 64 eller 128 GB innebygd lagring samt et batteri på 5000 mAh.

Moto G50 kan kjøpes i Norge fra den 15. april til en veiledende pris på 2.499 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top