Motorola lanserer den raskeste Moto G noensinne

Motorola fortsetter utrullingen av nye produkter i den populære Moto G-serien.
Annonse
Annonse
forfatter

Det er ikke mer enn en måned siden Motorola lanserte budsjettmodellen Moto G30 med 64 Mp kamera og 90 Hz skjerm til bare 2.000 kroner. Men likevel er selskapet klar med to nye mobiltelefoner som begge er klar til å utfordre markedet med svært gode spesifikasjoner til budsjettpris.

Motorola Moto G100

Den dyreste av de to lanseringene, Motorola Moto G100, er basert på Android 11 samt den nyeste Snapdragon 870 5G-mobilplattformen, som gir brukeren både 5G og Wi-Fi 6. I tillegg kommer 8 GB minne og 128 GB innebygd lagring, som kan utvides med opptil 1 TB ved hjelp av microSD-kort.

Likt som Moto G30 kommer Moto G100 med en skjerm med 90 Hz oppdateringshastighet, som gir et flytende og stabilt bilde. Skjermen måler 6.7″ i 21:9-format og er HDR10-sertifsert, som ifølge produsentens pressemelding får innholdet til å skinne med livaktige, virkelighetstro farger samt tilbyr forbedret lysstyrke og kontrast.

Motorola Moto G100
Motorola Moto G100. (Foto: Motorola)

Kamerat kommer med en hovedsensor med en oppløsning på 64 Mp og Quad Pixel-teknologi til 4x mer lysfølsomhet ved lav belysning, lover Motorola. I tillegg kommer et 16 Mp ultravidvinkelkamera med innebygd ringlys, som lar deg komme fem ganger tettere på motivet ditt i forhold til et standardobjektiv.

Den nye Ready For-plattformen lar brukere koble sin Motorola-mobil til tv’en, dataskjermen eller den bærbare – en teknologi som i utgangspunktet minner en del om Samsung DeX.

Annonse

Moto G100 kan kjøpes i Norge fra den 9. april til en veiledende pris på 4.999 kroner.

Motorola Moto G100
Med funksjonen Ready For kan man bl.a. koble sin mobil til TV’en og flytte mobilspillet opp på den store skjermen. (Foto: Motorola)

Motorola Moto G50

Motorola er også klar med etterfølger til Motorola Moto G 5G Plus, som hittil har vært den billigste 5G-mobilen på markedet. Med Moto G50 senkes prisen enda et hakk og havner på 2.499 kroner.

For den svært overkommelige summen får du en 5G-mobil med en skjerm på 6,5″ i HD+ oppløsning og en oppdateringshastighet på 90 Hz. Kameraet er på 48 megapiklser og er utstyrt med Motorolas Quad Pixel-teknologi, som tar inn mer lys i kameraet. Det dedikerte Macro Vision-objektivet tar deg 2,5 ganger tettere på motivet ditt enn en standardlinse, lover Motorola.

Motorola Moto G50 er den hittil billigste 5G-mobilen på markedet. (Foto: Motorola)

Hele herligheten drives av Qualcomm Snapdragon 480 5G Mobile Plattform, og med på kjøpes får man enten 64 eller 128 GB innebygd lagring samt et batteri på 5000 mAh.

Moto G50 kan kjøpes i Norge fra den 15. april til en veiledende pris på 2.499 kroner.

Annonse
Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.