Nyhet

Ny Motorola-mobil gir deg premium-funksjoner til budsjettpris

Motorola Moto G30 kommer med 64 Mp kamera og 90 Hz skjerm.
forfatter

Lenovo-eide Motorla har prøvd å markere seg på mobilmarkedet. Det med selskapets dyrere modeller – slik som Motorola Razr 5G og Motorola Edge+ – de er ikke blant de beste på markedet, men selskapet har i ettertid etablert seg i rollen som kongen av kongen av budsjett- og mellomklassen. F.eks med mobiler som Motorola Moto G8 Plus, for ikke å snakke Motorola Moto G 5G Plus, som er blant de billigste 5G-mobilene på markedet.

Den nyeste budsjettmodellen fra den kinesiske produsenten, Motorola Moto G30, kommer ikke med 5G, men bortsett fra det har det ikke blitt spart på funksjonene.

Mobilen er «utsyrt med et 64 Mp quad-kamerasystem med høy oppløsning, som gir skarpere og lysere høyoppløste bilder fra alle vinkler,» skriver Motorola i en pressemelding.

Mobilkameraet kommer med Quad Pixel-teknologi, som skal sikre at brukerens bilder blir skarpere og lysere takket være 4x følsomheten ved svak belysning. En 118° ultravidvinkellinse får 4 ganger så mye med i bildet sammenlignet med en standard 78° linse, og det dedikerte Macro Vision-kameraet kommer 4x tettere på motivet, likt som den innebygde dybdesensoren lar brukeren ta portrettbilder med bokeh-effekt, loves det.

Motorola Moto G30
Motorola Moto G30 kommer med 64 Mp quad-kamerasystem. (Foto: Motorola)

Skjermen er på 6,5″ med HD+ oppløsning og en oppdateringsfrekvens på 90 HZ, som vi ikke har sett før på en mobil i denne prisklassen.

Under panseret sitter en Snapdragon 662 prosessor med 4GB RAM og 128 GB innebygd lagring, som kan utvides med ytterligere 512 GB ved hjelp av et microSD-kort.

Et batteri på 5000 mAh skal sørge for mer enn to dagers strøm på én oppladning, forsikrer Motorola.

Pris og tilgjengelighet

Motorola Moto G30 kommer med Android 11 til en veiledende utsalgspris på 2.000 kroner. Vi vet fortsatt ikke når mobilen blir tilgjengelig i butikkene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.