TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Magic V blir den første brettbare mobilen fra Honor

De første offisielle bildene av den brettbare mobilen har dukket opp, og det ser ut til at den får samme design som Samsung Galaxy Z Fold 3.

forfatter
Publisert 23.12.21 - 13:36

Husker du Honor? Det kinesiske mobilselskapet var en gang eid av Huawei, som likevel solgte Honor til et separat selskap, slik at mobilene unngå den amerikanske boikott av Huawei og dermed kunne selges på det globale markedet.

Blant annet i Norge, hvor den nyeste smarttelefonen, Honor 50 bl.a. kan kjøpes CDON, mens en eldre modell som Honor 8 kan kjøpes hos Power.

Les også Honor først med 48 Mp mobilkamera Honor View 20 setter ny rekord på kamera-oppløsning og har nesten et usynlig selfiekamera.

Fans av den brettbare mobilen har grunn til å håpe på at en av de kommende smarttelefonene blir tilgjengelige på det norske markedet. Den kinesiske mobilprodusenten kommer nemlig med en brettbar mobil, med et design som er tydelig inspirert av Galaxy Z Fold 3 fra koreanske Samsung. Det har Honor selv fortalt på selskapets offisielle Twitter-profil.

Den nye brettbare mobilen får navnet Honor Magic V og får en 8″ brettbar skjerm med FHD+ oppløsning, 6,45″ sekundær skjerm, 108 Mp kamera og et batteri på 4500 mAh.

Under den brettbare skjermen finner man den nyeste Snapdragon 8 Gen 1 prosessoren fra Qualcomm.

Honor Magic V lanseres i nær fremtid på det kinesiske hjemmemarkedet. Om vi kommer til å se mobilen på våre breddegrader, er som sagt fortsatt et åpent spørsmål.

Enda en brettbar kinesisk mobil som ligner Galaxy Z Fold

Den nye brettbare mobilen fra Honor følger fotsporene til Oppo Find N, som nettopp har blitt lansert med 7,1″ brettbar skjerm, 50 Mp hovedkamera, Snapdragon 888 prosessor og 12 GB RAM.

Oppo eies av samme konsern som eier OnePlus, men selv om de to selskapene i løpet av 2021 har slått sammen sine respektive utviklingsavdelinger, og gått over til et felles operativsystem, så er selve Oppo-merket likevel ikke til stede på det norske markedet.

Oppo Find N. (Foto: Oppo)

Det er fortsatt en teoretisk mulighet for at Honor Magic V kan dukke opp på det skandinaviske markedet, men man må nok en tur til Asia, eller i det minste Tyskland, hvis man skaffe seg en av Oppos mobiler.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En oppgradert nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen rett i munnen. Det følger med et par kompromisser i pakken.
Stor ståhei for ingenting Kan en mobil være modig, varm og sjelfull?
Slutt med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nå offisielt bekreftet at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serien utelukkende kommer med Snapdragon-prosessorer. Exynos er ferdig. 
En liten dynamittkubbe Zenfone 9 viser alle merkevaremobilene bakhjulet med en ytelse i high end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vilt.
Den raskeste mobilen Asus ROG Phone 6 er stor og dyr. Og den raskeste mobilen vi har sett.
Ny OnePlus-mobil presenteres 3. august Kommer med den nye Snapdragon 8+ Gen 1 prosessoren og OxygenOS 13.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend