Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Ingen Galaxy AI til S22

Bare de nyeste Galaxy-enhetene vil få Galaxy AI. Og fra 2025 vil AI-funksjonene koste penger.

Skrevet av / 25.01.24 - 13:45
Ingen Galaxy AI til S22

Da Samsung lanserte den nye Galaxy S24-serien i forrige uke, var fokuset på Galaxy AI og nye AI-funksjoner som Circle to Search og Live Translate.

I tillegg lovet Samsung at de nye smarttelefonene skulle få programvareoppdateringer hele syv år frem i tid, noe som tyder på at Samsung er opptatt av å kontinuerlig forbedre og utvide AI-funksjonaliteten.

For eiere av eldre Samsung Galaxy-mobiler er det imidlertid et viktig forbehold.

Bare for nyere modeller som S23-serien, S23 FE, Z Flip 5, Z Fold 5 og Tab S9 vil få de nye AI-funksjonene via programvareoppdateringer. Dessverre er modeller fra 2022 og tidligere, inkludert S22-serien, ikke omfattet av denne oppdateringsplanen.

Les også Samsung Galaxy S24-serien er lansert - Se alle spesifikasjoner og priser her To av modellene får Samsungs egen Exynos-prosessor, mens den dyreste får Snapdragon 8 Gen 3. Alle mobilene loves syv år med programvare- og sikkerhetsoppdateringer.

Patrick Chomet, ansvarlig for kundeopplevelse hos Samsung, forklarer til TechRadar, at beslutningen er tatt for å sikre optimal ytelse og kvalitet på de nye funksjonene.

I tillegg vil AI-funksjonene i Galaxy S24-serien sannsynligvis bare være gratis frem til slutten av 2025, og deretter vil de kreve abonnement. Prisene for disse tjenestene er ennå ikke offentliggjort.

Les også Disse AI-funksjonene kommer til de nye Samsung Galaxy S24-mobilene Med kunstig intelligens kan Samsungs nye Galaxy-smarttelefoner gjøre ting de aldri har kunnet gjøre før. Få oversikten her.

Dette grepet fra Samsung indikerer en mulig fremtidig trend der mobilprodusentene søker nye inntektskilder gjennom abonnementstjenester og premiumfunksjoner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Scroll to Top