Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Flere nye billige mobiler fra Motorola

Den kinesiske mobilprodusenten lanserer tre nye billige smarttelefoner.

Skrevet av / 25.01.23 - 11:23
Flere nye billige mobiler fra Motorola

Det er kinesiske Lenovo som eier den tradisjonsrike mobilprodusenten Motorola. Og selv om selskapet har overrasket oss med toppmodeller som Motorola Edge 30 Ultra og markedets beste klappmobil, Motorola Razr 2022, så er det i kategorien budsjettmobiler og mobiler i mellomklassen at Motorola selger mest.

Les også Ultrarask, ultrasterk Motorola Edge 30 Ultra er det mest ambisiøse produktet fra den kinesiske mobilprodusenten til dags dato. Og mobilen lever (nesten) opp til forventningene.

Nemlig i den såkalte G-serien, hvor vi har testet vi mange modeller. Bl.a. Motorola Moto G30, G50, G100 og G200.

Motorola har nesten så mange Gmodeller at man kunne mistenke dem for å lete etter et slags Gpunkt i markedet, og nå er kineserne klare med tre helt nye av den typen: Motorola Moto G23, G53 og G73.

Alle tre leveres med Android 13 i tillegg til Motorolas egen brukergrenseflate My UX.

Les også Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.

Den billigste av de tre mobilene, Moto G23, kommer med 50 Mp-hovedkamera samt et dedikert Macro Vision-kamera og et 125º ultravidvinkelobjektiv. Skjermen måler 6,5″ og kommer med HD+ oppløsning samt 90 Hz oppdateringsfrekvens.

Motorola Moto G23. (Foto: Motorola)

Denne billige mobilen støtter også 30W hurtigladning, og den er drevet av en MediaTek Helio G85prosessor.

Motorola Moto G53 5G kommer også med et 50Mpkamera, samt etdedikert Macro Visionkamera for å ta ekstreme nærbilder“, som produsenten har sagt i en pressemelding.

Den har 5G, og under skjermen sitter en Snapdragon 480prosessor som støttes av 4GB RAM. Batteriet er på hele 5000 mAh, og skjermen er 6,5″ med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz.

Motorola Moto G53 5G. (Foto: Motorola)

Den mest luksuriøse blant den nye mobiltrioen er Motorola Moto G73 5G, som har blitt utstyrt med et 50 Mp hovedkamera. I tillegg kommer en 8 Mp ultravidvinkellinse samt et såkalt Macro Vision-objektiv. Sist, men ikke minst, har mobilen også en dedikert dybdemåler.

Motorola Moto G73 5G. (Foto: Motorola)

Dybdekameraet gjør det enkelt å transformere dagligdagse bilder til profesjonelt utseende portretter, forsikrer Motorola.

Skjermen måler 6,5“, og har FHD+oppløsning og en oppdateringsfrekvens på 120 Hz. Under skjermen er det en MediaTek Dimensity 930prosessor som driver maskineriet. Som navnet antyder, har Moto G73 5G også. Batterikapasiteten er på 5000 mAh.

Pris og tilgjengelighet

Alle de nye produkter lander i butikkene fra 1. mars.

Moto G23 kommer i to farger: Matte Charcoal og Pearl White til en veiledende pris på 2.299 kroner. Moto G53 5G blir tilgjengelig i tre farger: Ink Blue, Pale Pink og Arctic Silver til en veiledende pris på 2.699 kroner.

Sist, men ikke minst, kommer Moto G73 5G i to farger, Midnight Blue og Lucent White, til en veiledende pris på 3.499 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

2 hendelser på “Flere nye billige mobiler fra Motorola”

 1. Ronny Pettersen

  Aldri vært så fornøyd med en mobil,og så skuffet over skjermen. Har eid MOTO G5,G6,G7 PLUS, og G8 Plus,og skjermene sprekker ikke av seg selv,og virker mer solide enn Samsung’s skjermer,som nesten virker som de blir satt I “spenn” eller noe som MÅ ha skjedd i produksjonen, leveringen,kan jo være en som har mistet en eske i gulvet,med mobilene inni, eller o butikken,noe som jeg anser som usannsynlig, da jeg fikk den av min søster som spleiset på den som julegave,og den var ikke engang åpnet.
  Gratulerer til Motorola,som forstår hva brukerne trenger,men ikke sparer på det viktigste. 🤗😉 1-0 Motorola

 2. Ronny Pettersen

  Kjøper før en Motorola,enn ti Samsung Galaxys,pga skjermen! Galaxy er supre mobiler,med skjermer som sprekker av seg selv (A22 5G) bl.a. og Samsung burde fikse skjermene våre,da sprekkene kom etter to ukers bruk på stuebordet,mens jeg ventet på lærveske og Plast/Silikon beskyttelse til både mobil og skjerm! Og jeg har kvitteringene på når dette ble kjøpt osv. Så litt kontakt fra Samsung Support, etter 10mnd venting,siden jeg rapporterte sprekkene,som nå har fått brede sorte felter,så jeg kan ikke lese sljermen lenger, så kjøpte meg en Motorola G22,da jeg mister mer i miningkraft som er bygget opp gjennom å se 5 annonser 3 ganger daglig,så er livredd for at Samsung skal kasseres hovedkortet,som har vært en topp mobil, utenom det med skjermen. Men den er faktisk ganske viktig for mobilene,så please ta kontakt @Samsung ! Eller Samsung Galaxy Support Norge.
  Vennlig hilsen
  Ronny Pettersen
  Slettavegen 69A
  4276 Vedavågen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Gemini Nano for Pixel 8 er nå her

Ærlig talt, Apple?

Nå skal budsjettmobiler være lekre

Apples årlige programvareoppdatering

Slapp av! Litt skjermlys skader ikke søvnen

Gemini-appen på norsk

Samsungs smartklokker får kunstig intelligens

57 prosent av Googles mobilkunder vil bytte

Rykte: iOS 18 får AI-genererte emojier og ChatGPT-partnerskap

M4-brikken innleder Apples sluttspurt i AI-kappløpet

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Scroll to Top