Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Enda en smartklokke fra LG

Basert på Android Wear. Nå med enda mer stil, men nytter det?

Det er ikke lenge siden vi teste LG G Watch R, som inntil i går var LGs nyeste bud på en smartklokke basert på Android Wear. G Watch R utmerker seg ved å ligne en ekte klokke snarere enn en dings fra et teknologifirma, men produktets akilleshæl er Google-softwaren, som ikke helt har funnet sin plass.

Nå har LG lansert LG Watch Urbane, som i enda høyere grad ligner et klassisk og dyrt herreur, men det er basert på Android Wear nøyaktig som Watch G R, så om vi til syvende og sist vil anbefale noen å kjøpe det, er tvilsomt.

LG Watch Urbane LTE_MWC2015 (2) (1)

Det være sagt, hvis man kan leve med Googles nokså uferdige programvare, så er Watch Urbane noe av det lekreste vi hittil har sett.

LG Watch Urbane kommer som G Watch R med 1,3 tommer stor P-OLED skjerm, men er utviklet i sølvfarget rustfritt stål. LG Watch Urbane leveres med en sort klokkerem i lær , som kan skiftes til en alminnelig klokkerem med 22 millimeters fatning.

Annonse
Det er ikke kun på LG's pr-fotos, at LG Watch Urbane ser lækkert ud. Det tog sig såmænd også godt ud, da vi så det live i Barcelona.

Det er ikke bare på LGs pr-bilder at LG Watch Urbane ser lekker ut. Den tok seg jammen meg også godt ut da vi så det live i Barcelona.

Uret er kompatibel med smartphones baseret på Android 4.3 eller nyere.

Annonse

Pris og tilgjengelighet
LG Watch Urbane forventes å bli lansert i Norge i april til en veiledende utsalgspris på 2.990 kroner.

Spesifikasjoner
Prosessor: 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 400
Operativsystem: Android Wear
Skjerm: 1,3-tommers P-OLED-skjerm (320 x 320, 245ppi)
Størrelse: 45,5 x 52,2 x 10.9mm
Minne: 4GB lagring / 512MB RAM
Batteri: 410mAh
Sensorer: Ni akser (gyro/akselerometer/kompass)/barometer/PPG (pulsmåler)
Farger: Sølv
Annet: Støv- og vanntett (IP67)

forfatter

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.