Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Gjør deg klar for mobileldorado

Verdens største mobilmesse starter på søndag. Her får du et overblikk.

Skrevet av / 28.02.15 - 10:00
Gjør deg klar for mobileldorado

Mobile World Congress i Barcelona er verdens største mobilmesse. Her blir mange av årets nye toppmodeller samt nye teknologier og andre produkter lansert. Lyd & Bilde er som alltid på plass på messen, og her er, hva du kan vente deg de kommende dagene:

På søndag den 1. mars, dagen før messen offisielt åpner, starter det hele med hele fire pressekonferanser. Huaweis starter klokken 13:30, men vi regner ikke med å se noen ny smartmobil fra den kinesiske mobilprodusenten i denne omgang. I stedet sier ryktet, at Huawei vil vise nye produkter innenfor wearables-kategorien – altså et aktivitetsarmbånd eller en smartklokke.

Noenlunde samtidig avholder LG sin pressekonferanse, og her regner vi med å få se nye modeller i mellemklasse-segmentet.

Klokken 16 innbyr HTC til “Utopia in Progress”, hvor vi allerede nå vet, at HTC One M9 blir lansert. Lyd & Bilde har allerede vært på førpremieren for utvalgte medier i London, hvor vi har sett og prøvd den nye mobilen. Derfor kan vi allerede nå love, at du kan lese vår fulle historie om HTC One M9 klokken 16:45 på søndag. Du kan selv følge pressekonferansen via htc.com/launch.

mobile-world-congress-mwc-preview-970x0-460x306

Klokken 18:30 starter mobilmessens største arrangement – nemlig Samsung Galaxy Unpacked 2015. Her regner vi ganske bestemt med at den nye Samsung Galaxy S6 blir lansert. Sjekk lydogbilde.no fra klokken 18:30 for å lese alle nyhetene. Under pressemøtet vil vi forsøke å oppatere med bilder og info på Twitter, Instagram og Facebook. Du kan selv følge med på Samsungs pressekonference, som streames på YouTube.

Screen_Shot_2015_02_03_at_09.14.43_Cropped-460x345
Mandag den 2. mars er messens første offisielle dag. Dagen starter fra med lanseringer fra Microsoft og Sony, så nyheter om eventuelle nye Lumia- og Xperia-modeller kan du lese i løpet av mandag formiddag.

Resten av mandagen samt tirsdag og onsdag har vi møter med en lang rekke firmaer, som også vil vise oss deres spennende nyheter. Du kan altså regne med å lese nytt om blant annet Jolla, Motorola, ASUS, Acer, Kazam, Kodak, CAT og ikke minst Netflix i løpet av uken.

For å få et samlet overblikk over alle historiene fra Mobile World Congress kan du klikke på MWC 2015 i toppmenyen her på siden.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Google står selv bak en stor lekkasje

Youtube finner sangen du nynner på

Neste Sony-mobil kan mangle viktig kamerafunksjon

OnePlus er klar for en kjølig sommer med hotte produkter

Lekkasje av Google Pixel 9

Slutt på monopol for Apple Pay

Flytt bildene dine fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er så godt som "dødt"

Endelig hastighet i Google Maps

Samsung baner ny og bedre vei med kunstig intelligens

Nye smartklokker fra Samsung med fokus på helse og friluftsliv

Galaxy Ring kommer ikke til Norge helt ennå

Scroll to Top