Sennheisers nye flaggskip

Glass, mikrofiber og kunstskinn er noen av ingrediensene i de nye hodetelefonene.

Skrevet av / 08.01.18 - 14:20
Sennheisers nye flaggskip

De store, åpne klokkene på Sennheisers nesten legendariske HD800, er med på å gi hodetelefonene den åpne og vektløse klangkarakteren. Men åpne øreklokker passer ikke for alle. Sennheiser HD 820 er svaret til de som elsker lyden fra HD 800, men skulle ønske de var lukkede.

Det nye flaggskipet ser faktisk ut til å ha åpne øreklokker, men det man ser på bildene, er et buet glass som gir innsyn til elementet på innsiden. Glasset er såkalt Gorilla Glass, av samme type som brukes på dyre mobiltelefoner, og er veldig ripebestandig.

(Foto: Produsenten)

Øreklokkene har bedre puter enn HD 800. Her er de laget av en kombinasjon av syntetisk lær og mikrofiber, som gir bedre tetting og komfort.

HD 820 har også fått en 4.4mm Pentaconn-plugg, av samme type som HD 660S bruker, og som gir balansert tilkobling til forsterkere med tilsvarende kontakt. Feks Sennheisers egen HDV 800.

HD 820 er ikke i salg før til sommeren, prisen er satt til €2,399, eller 24.000 kr.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top