Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Hyper-nyheter fra Kingston

Trådløst headsett og fargestrålende mus og taster fra Kingstons spillavdeling.

Skrevet av / 12.01.18 - 13:33
Hyper-nyheter fra Kingston

HyperX, som er spillavdelingen av Kingston, har nå klippet ledningene. HyperX Cloud Fight er selskapets første trådløse gaming-headsett. På HyperX’ utstilling på Hotel Venetian på CES kunne man også se RGB-spillutstyr, blant annet HyperX Alloy Elite RGB som er et mekanisk tastatur. I tillegg til den nye spillmusen HyperX Pulsefire Surge RGB.

HyperX Cloud Flight Wireless Headset
HyperX Cloud Flight-headsettet (avbildet ovenfor) har visstnok den lengste batteritiden på markedet, med sine 30 timer. Ørekoppene er lukkede og kan roteres 90 grader, slik at man enkelt kan høre omgivelsene rundt seg. Headsettet er TeamSpeak- og Discord-sertifisert og har trolig en støyreduserende mikrofon. Det kan brukes med PC, PS4 og PS4 Pro. Det er en innebygd kontroller til justering av LED-effekter, mikrofon, strøm og volum. Hvordan det hele fungerer i praksis, er vi spente på å finne ut. Vi har fått et av de første testeksemplarene.

(Foto: Produsenten)

 

HyperX Alloy Elite RGB Mechanical Keyboard
HyperX Alloy Elite RGB-tastaturet er HyperX’ første mekaniske spilltastatur med RGB-lys. Tastaturet har tre brukerdefinerte lysprofiler som lagres i tastaturets interne minne. Tastaturet består av en solid stålramme og har MX Cherry-taster, som nok kan regnes som tastaturenes Rolls-Royce. Derav kan man velge mellom Red, Brown og Blue taster. Forskjellen ligger i trykkmotstanden og om man ønsker taktile klikk fra tastaturet.

(Foto: Produsenten)

 

HyperX Pulsefire Surge RGB Mouse
Til slutt er det musen, med et likeså overdådig navn som de andre komponentene: HyperX Pulsefire Surge RGB Mouse. Den har dynamiske 360-graders RGB-lyseffekter, i tillegg til å være både presis og solid. Opptil 16.000 dpi oppløsning, samt taster med garanti for 50 millioner klikk.

(Foto: Produsenten)


Tilgjengelighet og pris
HyperX Cloud Flight gaming-headset kan kjøpes i januar til 1599 kroner. HyperX Alloy Elite RGB Mechanical Keyboard er også på vei ut i butikkene. Prisen blir 1699 kroner. HyperX Pulsefire Surge RGB Gaming Mouse blir tilgjengelig i 2. kvartal, prisen er foreløpig ikke kjent.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top