Sennheiser satser på trådløst

Både små og store hodetelefoner uten ledning vises fram i Vegas.

Skrevet av / 09.01.17 - 19:55
Sennheiser satser på trådløst

Sennheisers Momentum hodetelefoner er en favoritt både hos oss og blant kundene. Deres in-ear ørepropper er skikkelig stilige og de trådløse hodetelefonene fikk også bra anmeldelser.

 

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Sennheiser)

Nå kombineres disse i modellen Momentum In-Ear Wireless. Som navnet antyder er det et par trådløse in-ear ørepropper som kobles til telefonen via NFC. Som forventet er det litt mer luksuriøst enn vanlige ørepropper, med kabinett i rustfritt stål og nakkebøyle i skinn. Batteritid på generøse 10 timer, samt mikrofoner for samtale og knapper til å styre musikk og svare i telefon. Lydkvaliteten sikres med AAC for Apple-enheter og apt-X for Android-enheter. Den slippes i januar for 1.800 kroner.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Sennheiser)

Foretrekker man noe større kan man ta en titt på Sennheiser HD 4.40BT istedet. De sitter komfortabelt da de omgir øret istedet for å klemme det, i tillegg til at de har generøs polstring. Tilkobling er enkelt takket være NFC og de kobles sammen med Bluetooth 4.0, samt har de apt-X lydkodek for bedre lydkvalitet med Android-enheter. De kan også brukes til samtaler takket være den innebygde mikrofonen. Batteritiden sies å være på hele 25 timer og de slippes i januar for 1.350 kroner.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Sennheiser)

Ønsker man noe lignende, men som egner seg bedre for reise bør man velge Sennheiser HD 4.50BTNC istedet. Som navnet antyder har de støyredusering, og som man ser på bildet er de også sammenleggbare. Lydmessig er de like, men støyreduksjonen vil eliminere forstyrrende bakgrunnstøy på tog eller fly. Batteritiden er den samme uten NC, men skrur man støyreduseringen på lander man på respektable 19 timer. Du kan også høre med ledning hvis batteriet går tomt. De kommer ut i februar til en pris av 1.800 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top