TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Technics relanserer platespillere

Den legendariske DJ-spilleren SL-1200 gjenoppstår med flere forbedringer, og kommer også i en begrenset utgave.V

Verdens kanskje mest kopierte platespiller forsvant fra markedet for noen år siden. Med det resultat at den populære spillerens bruktpriser skjøt i været, og ofte ble solgt for like mye eller mer enn nyprisen.

Men nå er den tilbake i en forbedret utgave. Technics har revitalisert spilleren som nå kalles Grand Class SL-1200G. Stadig vekk med s-formet arm, pitch-kontroll og direktedrift.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Den nye utgaven på 18kg er bedre dempet med flerlags chassis med 10 mm tykk topplate i aluminium, og har fått ny kjerneløs motordrift som ytterligere reduserer vibrasjoner.

Spilleren kommer også i en begrenset utgave som blir tilgjengelig i 1200 eksemplarer, kalt SL-1200GAE med magnesiumarm og litt annen utførelse, med serienummeret på oversiden. SL-spillerne er dessverre ikke tilgjengelig før senere i 2016.

 

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.