Trådløse McIntosh høyttalere

Skrevet av / 07.01.16 - 12:30
Trådløse McIntosh høyttalere

Den kompakte RS100 er McIntosh første trådløse høyttaler. Her får man strømming rett fra mobilen, og støtte for avspilling av høyoppløst 24-bit/192kHz-lyd med DTS Play-Fi. Den kan også kobles til et hjemmenettverk, og man kan koble sammen opp til 16 høyttalere trådløst i et multiromsoppsett. Eller i åtte stereopar, om man foretrekker det.

De har McIntosh klassiske turkise vu-metere på fronten, og en 10 cm bass med en 19 mm diskant, drevet av en innebygget 60 w forsterker. Man kan også koble til lydkilder via en minijackinngang, og den har  subwooferutgang.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

For de som ønsker seg strømming i et eksisterende anlegg, finnes det en trådløs avspiller kalt MB50, som også støtter høyoppløst lyd med DTS Play-Fi og kan plugges rett i anlegget.

MB50-spilleren har i tillegg USB,  digital koaksial og optisk lydinngang, og et par analoge innganger. I tillegg har den digital koaksial og optisk lydutgang, og analoge utganger for tilkobling til en effektforsterker. Her er det nemlig innebygget forforsterker også, med volumkontroll.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Appen til MB50 har naturligvis strømming med Spotify, Deezer og Tidal.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top