Ekstra strøm til Apple Watch

Griffin har lansert den kuleste laderen til Apple Watch. Nemlig et bærbart nødbatteri som gir fire fulle ladinger – via induksjon.

Skrevet av / 05.01.16 - 10:56
Ekstra strøm til Apple Watch

Griffin Technology lager masse kult tilbehør til mobiltelefoner, nettbrett og andre dingser. Ikke minst har de tilbehør til Apple Watch.

Nå kommer kanskje den kuleste dingsen til nevnte smartklokke fra Apple, nemlig en snerten, bærbar lader som holder strøm i din klokke selv om du skulle bevege deg langt unna et strømuttak.

Griffin Travel Power Bank kan også brukes som nøkkelring. Foto: Griffin Technology
Griffin Travel Power Bank kan også brukes som nøkkelring. Foto: Produsenten

Griffin Travel Power Bank, som er dens fulle navn, er liten nok til å gå ned i lommen, og har praktisk nok en nøkkelring i enden. Kulest av alt er at den lader med induksjon! Du bare legger Apple Watch inntil laderen, og vips! Laderen holder til fire ladinger, før den selv må lades via micro-USB.

Prisen blir 69,99 dollar, eller i overkant av 600 kroner, når den lanseres til våren.

griffintechnology.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top