Beoplay M5 avslørt i Las Vegas

B&O PLAY har på CES avslørt et nytt familiemedlem i sin multirom-serie. Den trådløse høyttaleren er den minste i serien, og den har som de andre innebygd Chromecast.

Skrevet av / 06.01.17 - 10:42
Beoplay M5 avslørt i Las Vegas

Den runde høyttaleren sprer lyden rundt i rommet. Stoffet kan skiftes, slik at du senere kan få andre farger enn de som er tilgjengelige ved lansering. Siden det er snakk om en multiroms-høyttaler kan du naturligvis lenke den sammen med flere M5 eller de andre i serien, A6 og A9.

På toppen av høyttaleren sitter en aluminiumsskive med taktil funksjonalitet, som gir deg enkel betjening. Med 15% bevegelse i hver retning regulerer skiven lydstyrken, etter justering dreier den seg rolig tilbake i nøytral posisjon. Et lett trykk på skiven starter og pauser avspillingen. På en inaktiv Beoplay M5 aktiverer den samme bevegelsen høyttalerens «JOIN»-funksjon, slik at den spiller av lyden fra andre aktive streamingkilder i hjemmet.

Beoplay M5 er utstyrt med Chromecast built-in, så du kan streame millioner av sanger fra mer enn 100 musikk-streamingtjenester i ukomprimert kvalitet (opp til 96KHz/24 bit), for eks. Spotify, Google Play Music og Pandora. Høyttaleren støtter også Beoling Multiroom, Spotify Connect, QPlay 2.0 i tillegg til Bluetooth og Apple Airplay.

 Pris og tilgjengelighet

Beoplay M5 lanseres i to farger: Natural og Black. Varianter i sesongpregede farger kommer senere på året. Beoplay M5 fås til en veiledende utsalgspris på 5.499 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Scroll to Top