Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

Hvis du handler ny elektronikk under Black Week, bør du sjekke prisene på disse produktene.

Skrevet av / 21.11.23 - 11:24
Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

Black Week er i full gang, og vi vet at det kan være en utfordring å sortere blant de mange tilbudene fra produsenter og elektronikkjeder. Mange av produktene som tilbys er gode, men noen er selvsagt bedre enn andre, så hva skal man velge?

Det er her årets beste produkter kommer inn i bildet. L&B Home-redaksjonen tester hele året, og i år har vi hatt hundrevis av smarte elektronikkprodukter i hendene. Vi har testet produkter i kategoriene bil og mobilitet, datamaskin, spill, mobil og smarthus. Og blant de mange produktene har vi nominert mer enn 100, hvorav vi har kåret hele 27 vinnere i ulike prisklasser.

Alle vinderprodukterne har alle det til fælles, at de er særligt overbevisende eller nytænkende. Uanset hvad du leder efter, så går du altså ikke galt i byen, hvis du køber et af Årets Bedste produkter 2023-2024 – uanset kategori.

Selvsagt er det ikke alle de vinnende – eller nominerte – produktene som er på tilbud denne uken. Poenget med denne artikkelen er å hjelpe deg med å finne ut hva du er på jakt etter før du legger ut på ekspedisjon i Black Week-jungelen.

Les også Black Week: Ikke gjør denne feilen Snart er Black Friday her igjen, og mange har tyvstartet. Slik forbereder du deg.

Enten finner du favorittproduktene dine blant årets beste produkter og sjekker om ett eller flere av dem er på tilbud. Eller bruk listen vår til å sjekke om et eller flere av de mange tilbudsproduktene du blir presentert for, faktisk er verdt å kjøpe.

Se alle vinnerne her!

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top