Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home Julekalender: Luke 07Delta

Nyhet

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Slik blir ditt digitale liv både enklere, morsommere og smartere.

Skrevet av / 03.11.23 - 12:03
L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Du fortjener det beste av det beste i det digitale livet ditt. Så L&B Home har kåret Årets beste produkter i et hav av forskjellige kategorier. Se alle våre anbefalinger her!

For stadig flere av oss er teknologien konstant til stede i hverdagen. På kjøkkenet, i stuen, på hjemmekontoret, i hagen, på farten, mens du trener og når du reiser på ferie.

Og det gjelder uansett om du er 15 eller 65, om du er mann, kvinne eller noe midt imellom. Uansett om du bor i leilighet eller hus, om du kjører bil eller foretrekker sykkelen, om du helst gamer hele natten eller heller vil løpe en tur i skogen.

Helt sikkert er det at det finnes et smart produkt til nesten enhver anledning. De fleste er gode, men noen er selvfølgelig bedre enn andre. Og mange av dem koster veldig mye penger. Så hva bør man velge?

Derfor tester vi på livet løs i L&B Home-redaksjonen, og i år har vi hatt hundrevis av smarte elektronikkprodukter i hendene. Vi tester blant annet produkter i kategoriene Bil & mobilitet, Datamaskin, Gaming, Mobil og Smart home, og nå er tiden kommet til å finne det beste av det beste. Altså de produktene i de nevnte kategoriene som fortjener en pris som Årets beste 2023–2024.

Vi har nominert mer enn 100 produkter og blant disse kåret i alt 27 vinnere i forskjellige prisklasser.

Det er ‘crème de la crème’ vi har hatt på testbenken i år, men vinnerproduktene har alle det til felles at de er spesielt overbevisende eller nytenkende. Uansett hva du leter etter, trår du altså ikke galt hvis du kjøper et av Årets beste produkter 2023–2024 – uansett kategori.

 

Se alle vinnerne her!

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top