Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Sonos utendørshøyttalere fås nå i svart

De "nye" Sonos-høyttalerne fikser en enkel men viktig mangel.

Skrevet av / 18.04.23 - 10:00
Sonos utendørshøyttalere fås nå i svart

Sonos Outdoor utendørshøyttalere har allerede vært på markedet noen år: Men i motsetning til mange andre Sonos-høyttalere har de kun vært tilgjengelig i én farge: Blenda-hvitt! Dermed passer de bra til hvite fasader og lyse uterom, men verre til en mørk beiset hyttevegg og lignende.

Nå har imidlertid Sonos hørt på feedback fra kunder, forhandlere og installatører, og kan endelig levere Outdoor-høyttalerne i svart.

Outdoor-høyttalerne er utviklet i samarbeid med Sonance, som er spesialister på produkter til innbygging/custom install og utendørs bruk. De hardføre høyttalerne har en IP66 rating som gjør at de tåler å stå ute i vær og vind året rundt.

Sonos-høyttalerne er beregnet på permanent installasjon utendørs og kommer med en egen monteringsbrakett.(Foto: Sonos)

Teknisk sett er høyttalerne uendret, og er fortsatt beregnet på å drives av en ekstern Sonos Amp for å inngå i et større multirom-system.

Les også Utendørs stereo i påskeværet Du fortjener den beste lyden på terrassen i påsken. Du må ha et par utendørshøyttalere.

Med et sett Outdoor-høyttalere kan du da få musikk til uterommet året rundt, men det skal nevnes at dette blir en relativt kostbar løsning. For mange vil nok en trådløs, batteridrevet høyttaler som Sonos Move (som også kan konfigureres som stereopar) være et mer fleksibelt og prisgunstig alternativ.

Les også Videoanmeldelse: Endelig kan du ta med Sonos ut i hagen! Sonos har kuttet ledningen og kan endelig tilby en flyttbar høyttaler til utendørs bruk.
Les også To subber er bedre enn én Sonos snakker varmt om doble subber i fersk video.
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Allerede abonnent? Logg inn eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Våre L&B Home abonnement finner du her.

Live podcast-episode fra Elkjøp Campus

Nye utendørshøyttalere for sommersesongen

PMC senker prisen på skikkelig bass

Her er Lyngdorfs nye høyttaler

Vi hørte Linns nye høyttaler

Nå lager de høyttalere også

Scroll to Top