Nyhet

Sonos: Du behøver to subwoofere

Sonos snakker varmt om doble subber i fersk video.

Skrevet av / 15.04.23 - 00:01
Sonos: Du behøver to subwoofere

Alle som liker musikk og filmlyd vet at dypbass spiller en viktig rolle for lydopplevelsen til både musikk og film. Og som mange har erfart, vil en dedikert aktiv subwoofer ha betydelig bedre forutsetninger enn vanlige høyttalere når det kommer til å gjengi dype bassfrekvenser.

Så hva skjer når du legger til ikke bare en, men TO subwoofere i anlegget ditt? Det kan faktisk bli dobbelt så bra, hevder Sonos.

Les også Sonos dobler bassen Sonos Sub er tilbake i tredje generasjon, nå også med mulighet til å bruke to subwoofere i samme rom. Vi har testet!

Doble Sonos-subwoofere

Sonos er blant produsentene som tilbyr dobbelt sub-oppsett for de bassglade. Deres trådløse Sub (Gen 3) kan nemlig kjøres dobbelt når den er koblet sammen i hjemmekino-oppsett med andre Sonos-høyttalere som Arc, Beam, Era 100 og Era 300.

I en nylig publisert YouTube-video forklarer Sonos noen av fordelene ved nettopp dette. De påpeker blant annet at to subwoofere ikke bare vil gi MER bass, men også vil gi en jevnere fordelt og kvalitativt bedre bassgjengivelse i rommet.

Obs! For å koble Sonos-subwooferne i tospann må en av subwooferne, være av nyeste Sub generasjon 3, mens den andre subwooferen kan være en eldre modell.

Dessverre er det (enn så lenge) ikke mulighet for å gjøre noe tilsvarende med lillebroren Sub Mini.

Les Lyd & Bildes test av doble subwoofere og andre Sonos-produkter i artiklene under.

Les også Sonos Sub Mini kan være midt i blinken for mange Endelig en rimeligere Sonos-sub! Og Sub Mini kan være akkurat hva du har ventet på.
Les også En liten lydrevolusjon Årets kanskje mest hypede høyttaler har vært på testbenken. Sonos Era 300 representerer en ny bølge innen 3D-musikkavspilling, med en lyd som kan fremkalle alt fra gåsehud til brekninger ...
Les også Den ultimate Sonos-pakken Med Sonos Arc, Sub og de nye Era 300 høyttalerne i surroundkanalene bak, er det duket for en imponerende stor, livaktig og omsluttende lyd. Sirkelen er sluttet!
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Her er Sonys utfordrer til Sonos Beam

Ny Sony-forsterker til hjemmekinoen

To subber er bedre enn én

Utrolig at Schiit har gjort dette

Pioneer og Onkyo smeller til i hjemmekinoen

Denne prosessoren tilpasser lyden til rommet

Scroll to Top