TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Polk Signa S4: Rimelig lydplanke med Atmos-lyd

Signa S4 lover tredimensjonal Atmos-lyd og krystallklare dialoger. Og den blir tilsynelatende billig!

Polk Audio leverer høyttalere i alle slags størrelser og prisklasser, inkludert bitte små lydplanker som Magnifi Mini. Lydplanker med fullblods Dolby Atmos surroundlyd har derimot latt vente på seg. Inntil nå: Nykommeren Signa S4 er nemlig Atmos-kompatibel.

 

Polk Audio Signa S4. (Foto: Polk Audio)

Polk Audio Signa S4: Lover realistisk surroundlyd

Den 104 centimeter brede lydplanken har en 3.1.2 konfigurasjon og er utstyrt med 7 høyttalerelementer, inkludert to oppadrettede elementer som skal gjengi høydekanalene i Atmos-lydsporet. Lydplanken kommer også med en trådløs subwoofer som tar seg av den dypeste bassen.

Signa S4 støtter Dolby Atmos lydprosessering, men i følge Polk kan den også oppskalere vanlige lydspor for å inkludere de ekstra kanalene. Polk har også inkludert egne lydmoduser som forbedrer stemmegjengivelsen (VoiceAdjust), bassgjengivelsen(BassAdjust), samt en egen nattmodus for når du ikke vil forstyrre familien (eller naboene). Den kobles til TV-en via HDMI eARC, og det følger med en HDMI-kabel i esken. Signa S4 komme også med fjernkontroll til å styre lydstyrke og forskjellige lydinnstilinger.

Hjelp oss å kåre den peneste lydplanken! Hvilken lydplanke vil du helst pryde stua med? Stem på din favoritt her!

Pris og tilgjengelighet

Polk Audio Signa S4 er tilgjengelig nå gjennom PolkAudio.com, samt fra autoriserte forhandlere: Her hjemme selges Polk blant andre hos Power, dermed antar vi at også Signa S4 dukker opp hos dem før eller siden. Veiledende pris oppgis å være 349 euro, eller nærmere 3500 kroner. Det er en gunstig pris for en lydplanke med Atmos-lyd, som plasserer Signa S4 rett opp mot «Årets beste» vinneren TCL TS8132. Dermed blir vi nok også nødt til å teste Polk-planken etter hvert!

LB+ TILBUD: 1 uke kun 19 kr
Få full tilgang til lydogbilde.no, testarkiv med over 6000 tester, fordelsklubb, guider, nyheter, film/serie anmeldelser og mye mer.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Lyd & Bilde