TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Polk Signa S4: Rimelig lydplanke med Atmos-lyd

Signa S4 lover tredimensjonal Atmos-lyd og krystallklare dialoger. Og den blir tilsynelatende billig!

forfatter
Publisert 19.12.21 - 09:00

Polk Audio leverer høyttalere i alle slags størrelser og prisklasser, inkludert bitte små lydplanker som Magnifi Mini. Lydplanker med fullblods Dolby Atmos surroundlyd har derimot latt vente på seg. Inntil nå: Nykommeren Signa S4 er nemlig Atmos-kompatibel.

 

Polk Audio Signa S4. (Foto: Polk Audio)

Polk Audio Signa S4: Lover realistisk surroundlyd

Den 104 centimeter brede lydplanken har en 3.1.2 konfigurasjon og er utstyrt med 7 høyttalerelementer, inkludert to oppadrettede elementer som skal gjengi høydekanalene i Atmos-lydsporet. Lydplanken kommer også med en trådløs subwoofer som tar seg av den dypeste bassen.

Signa S4 støtter Dolby Atmos lydprosessering, men i følge Polk kan den også oppskalere vanlige lydspor for å inkludere de ekstra kanalene. Polk har også inkludert egne lydmoduser som forbedrer stemmegjengivelsen (VoiceAdjust), bassgjengivelsen(BassAdjust), samt en egen nattmodus for når du ikke vil forstyrre familien (eller naboene). Den kobles til TV-en via HDMI eARC, og det følger med en HDMI-kabel i esken. Signa S4 komme også med fjernkontroll til å styre lydstyrke og forskjellige lydinnstilinger.

Les også Hjelp oss å kåre den peneste lydplanken! Hvilken lydplanke vil du helst pryde stua med? Stem på din favoritt her!

Pris og tilgjengelighet

Polk Audio Signa S4 er tilgjengelig nå gjennom PolkAudio.com, samt fra autoriserte forhandlere: Her hjemme selges Polk blant andre hos Power, dermed antar vi at også Signa S4 dukker opp hos dem før eller siden. Veiledende pris oppgis å være 349 euro, eller nærmere 3500 kroner. Det er en gunstig pris for en lydplanke med Atmos-lyd, som plasserer Signa S4 rett opp mot «Årets beste» vinneren TCL TS8132. Dermed blir vi nok også nødt til å teste Polk-planken etter hvert!

youtu.be/rG9Jw4G3Dls

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Denne lydplanken koster bare noen hundrelapper Creative Stage Air V2 er en bærbar, batteridreven lydplanke som nesten ikke koster noen ting.
Hvor bra låter Samsungs ultraslanke lydplanke? Samsung Ultra Slim Soundbar må være den tynneste lydplanken vi har sett, men lyden er overraskende stor! HW-S810B kan også noen triks som gjør den ekstra plasseringsvennlig.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Disse fikk oss til å måpe De små KEF LSX II er de beste blant trådløse stereohøyttalere i denne prisklassen.
TAD er tilbake med ny høyttale TAD-CR1TX blir ikke akkurat billig.
Engelske Lowther er tilbake med Almira Den nye Almira er Lowthers første høyttaler på 30 år.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend