Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Bose SoundLink Max: Ny Bluetooth-høyttaler fra Bose

Men har denne stilige saken plass til skikkelig bass, mon tro?

Skrevet av / 05.05.24 - 10:00
Bose SoundLink Max: Ny Bluetooth-høyttaler fra Bose

Små og nette Bluetooth-høyttalere som du kan ta med deg ut i parken for å spre musikkglede, kommer til å være er veldig populære i tiden fremover. Det vet også Bose, som nylig lanserte den splitter nye bærbare høyttaleren Bose SoundLink Max.

Denne modellen blir storebroren til den lille Bose SoundLink Flex som vi har testet tidligere. Med en praktisk størrelse og et lettvint bærehåndtak kan nok denne bli en hit, vel og merke dersom lyden står til forventningene.

Les også Overraskende bra av Bose Bose SoundLink Flex er en bærbar og lekker høyttaler, som låter fint og tåler vær og vind.

Bose SoundLink Max

Den nye bærbare høyttaleren måler cirka 26 x 12 x 10 centimeter (L x H x B) og er IP67-sertifisert, som betyr at den skal tåle en god porsjon vann, støv og skitt, men ikke er designet for å brukes i vann. Høyttaleren er godt beskyttet mot knall og fall, og har betjeningsknapper på toppen. Den skal visstnok også kunne leveres med en lengre skulderrem.

Musikkavspillingen kan styres via Bose Music appen, men det er ingen Wi-Fi her, kun Bluetooth, dog av 5.3 versjonen med støtte for AptX Adaptive codec. Den har imidlertid ingen innebygd mikrofon, derimot finnes det en 3.5 mm AUX-inngang.

sf_pdp_SLMPS_gallery_blue_600x450_x2-1 sf_pdp_SLMPS_gallery_blue_600x450_x2-4 sf_pdp_SLMPS_gallery_blue_600x450_x2-6 sf_pdp_SLMPS_gallery_blue_600x450_x2-5
<
>
(Foto: Bose)

Siden Bose SoundLink Max er en størrelse opp fra Soundlink Flex, har den også plass til flere og bedre høyttalerelementer. Bose-høyttaleren har blant annet drivere på begge sidene for bedre og fyldigere stereolyd.

Da vi testet Flex bemerket vi at selv om lyden var god, hadde den snever spredning oppover og til siden. Dermed er det lov til å håpe at  storebroren klarer å levere enda kraftigere lyd med bedre spredning.

Bose-høyttaleren skal kunne gi opptil 20 timers spilletid, og kan lades via USB-C. Den veier litt over to kilo og er tilgjengelig i svart, hvit eller blå farge.

Les også Overraskende bra av Bose Bose SoundLink Flex er en bærbar og lekker høyttaler, som låter fint og tåler vær og vind.
Les også Sony ULT Field 1: Bærbar høyttaler med saftig bass Sonys lille høyttaler leverer et sterkt lydbilde med masse bass, og prisen er ganske så hyggelig.

Pris og tilgjengelighet

Norsk pris på Bose SoundLink Flex er ikke bekreftet enda, men ligger på 399 US dollar i hjemlandet, hvor den i skrivende stund kan leveres fra 16. mai. Det vil normalt si rundt 5000 kroner her hjemme. Dette blir et med andre ord et premium-produkt et stykke over de billigste Bluetooth-høyttalerne.

Les også Sony ULT Field 1: Bærbar høyttaler med saftig bass Sonys lille høyttaler leverer et sterkt lydbilde med masse bass, og prisen er ganske så hyggelig.
Les også Setter fyr på festen Sonys nye serie bærbare høyttalere overbeviser på det viktigste.

 

 

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Sonos Roam oppdatert for sommeren

Her er Samsungs nye lydplanker

- Den nye Sonos-appen suger

Kjempebillig høyttaler

Nå kan du velge farge

Quad oppgraderer flaggskipet.

Trådløs luksus fra Frankrike

Epos vokser

Fargerik Burmester-høyttaler

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Ny høyttalerserie fra DALI

Ny generasjon med unik modell

Scroll to Top