Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Jabra Elite 10 kåret til Årets julegave

Trådløse ørepropper blir en sikker vinner under juletreet i år, mener Elektronikkbransjen.

Skrevet av / 03.11.23 - 13:01
Jabra Elite 10 kåret til Årets julegave

Det norske fagbladet Elektronikkbransjen deler hvert år ut priser til de – fra bransjens ståsted – mest aktuelle produktene for årets julehandel. Det kåres årets produkter i flere kategorier innen hvite- og brunevarer, og til slutt hovedprisen «Årets julegave ».

Vinnerproduktene kåres av ulike fagjuryer, som er sammensatt av bransjemedlemmer fra detaljhandelen. De nominerte produktene må være nye i år, og bredt tilgjengelig i handelen før jul. Juryene vurderer produktenes egenskaper, om de tilfører markedet noe nytt, og forventet popularitet.

Årets arrangement var det 20. i rekken, og fant sted i Høymagasinet ved Akershus festning i Oslo den 3. november, med totalt 170 bransjefolk og presse(inkludert Lyd & Bilde) til stede.

Blant andre celebre gjester fant vi også skikongen Petter Northug, som var der på vegne av elektronikkjeden NetonNet. NetonNet gjenåpnet nylig sin butikk på Alnabru i Oslo med 50 prosent større salgsareal, og planlegger dessuten en ny, stor butikk i Sandnes til våren. (Foto: Audun Hage)

Trådløse ørepropper under juletreet i år?

I år var det altså øreproppene Jabra Elite 10 som stakk av med prisen for «Årets julegave 2023». De vant i tillegg prisen for «Årets hodetelefoner», sammen med JBL Tour Pro 2. De to andre finalistene var Fujifilm Instax Mini 12 og Philips Hue Secure-kamera.

Jabras nye toppmodell er selskapets første ørepropper med ComfortFit, der et halvåpent design skal gjøre at ørene ikke føles helt tettet, med ovalformede propper som skal gi komfortabel bruk over lengre tid.

Les også Jabras klart beste - men ikke for alle Man trenger luft for å puste. Og luft er noe Jabra Elite 10 har i massevis.

– Jabra er en del av GN-gruppen, som er spesialister på høreapparater. Dette trekker de veksler på når de utvikler sine ørepropper, og Jabra Elite 10 bruker blant annet seks mikrofoner for å gi god lyd- og talekvalitet, med digital støykansellering og mulighet for samtidig oppkopling til flere blåtannenheter. I 2020 ble Elite Active 75t kåret til årets julegave, og juryen var samstemt da de igjen kåret et par ørepropper fra Jabra, denne gangen med toppmodellen Elite 10, sier ansvarlig redaktør Stian Sønsteng i fagbladet Elektronikkbransjen.

Blant andre vinnere er det verdt å nevne TCL C845 som vant Årets TV, og JBL Charge 5 Wi-Fi som vant Årets lydprodukt. Samsung Galaxy S23 Ultra vant prisen for Årets mobil, mens Asus ROG Ally ble kåret til Årets spillprodukt.

PS! Lyd & Bilde-redaksjonen har også sine egne kåringer denne uken, nemlig Årets beste produkter 2023-2024. Vår søsterside L&B Home har også kåret vinnere innen kategorier som mobil, data, elbil, smarthjem, gaming og mye mer. 

Les også Lyd & Bilde kårer årets beste produkter Kremen av årets elektronikkprodukter
Les også L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024 Slik blir ditt digitale liv både enklere, morsommere og smartere.

 

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ørepropper for tøff bruk

Disse går i 100 timer

Creatives nyeste har et partytriks

Åpne propper fra Beyerdynamic

Vi kribler i magen etter disse

Vi er best - sier Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras beste propper blir enda bedre

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Slik er det på innsiden av Sennheiser

Scroll to Top