TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

To integrerte fra NAD

NAD C399 og NAD C700 er to nye - og helt forskjellige - varianter av den klassiske stereoforsterkeren.

forfatter
Publisert 08.10.21 - 10:08

Den klassiske stereoforsterkeren lever i beste velgående. NAD har nettopp lansert to nye integrerte forsterke på markedet, som på hver sin måte passer godt til et par gode gammeldagse passive høyttalere.

NAD C399 (Foto: HiFi Klubben)

NAD C399 ligner en klassisk NAD: En mørkegrå enhet uten noe ekstra pynt. Til gjengjeld ser innmaten ut til å være svært interessant. Effektforsterkerdelen er bygd over et par 2 x 180 W Hypex nCore klasse D-moduler, av typen som brukes i NADs high end-serie, Masters. Altså modellene som alle begynner med M. Det er selvfølgelig digitale innganger, og DAC-en skulle være i den bedre enden. Det er en ESS Sabre 9028 Pro, samme type som brukes i NAD M33-forsterkeren. Det er også en innebygd RIAA-forsterker til platespilleren. Men kun til MM-pickup.

Rett ut av boksen har man ikke mulighet for streaming, multirom og romkorreksjon. Dog kan dette implementeres med en innstikksmodul med både Bluesound og Dirac-romkorreksjon.

NAD C700 (Foto: HiFi Klubben)

Hvis en stor, mørkegrå kasse ikke glir helt inn i interiøret, har man også NAD C700, som er et alternativ til stereoforsterkeren. Den er en kompakt enhet i halv bredde (21,8 cm). Her får man multirom og streaming og 2 x 80 W utgangseffekt. Designet minner om den nesten dobbelt så dyre NAD M10, og har et lignende display på fronten til blant annet albumgrafikk. Men romkorreksjon må man klare seg uten.

Pris og tilgjengelighet:
NAD C399 koster 19.998 kroner, og NAD C700 koster 14.998 kroner. Begge kan kjøpes fra desember.

 

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Rimelig inngangsbillett til høyoppløst lyd Strømming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en enkel måte å strømme høyoppløst på.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Prisbelønnet RIAA i ny utgave Verteres platespillerforsterker har kommet i en oppdatert utgave, kalt Phono-1 MKII L
Det beste kjøpet i klassen Pro-Ject Debut Pro markerer selskapets 30-årsjubileum med stil og finesse.
NAD 3020 - klassikeren vi ikke glemmer Den lille, brune NAD-forsterkeren skapte furore. Ingen hadde hørt så god lyd fra en liten forsterker som kostet så lite.
Stranger Things får spatial audio Fjerde sesong av Stranger Things kommer snart til å låte enda bedre.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend