Nyhet

To integrerte fra NAD

NAD C399 og NAD C700 er to nye - og helt forskjellige - varianter av den klassiske stereoforsterkeren.
forfatter

Den klassiske stereoforsterkeren lever i beste velgående. NAD har nettopp lansert to nye integrerte forsterke på markedet, som på hver sin måte passer godt til et par gode gammeldagse passive høyttalere.

NAD C399 (Foto: HiFi Klubben)

NAD C399 ligner en klassisk NAD: En mørkegrå enhet uten noe ekstra pynt. Til gjengjeld ser innmaten ut til å være svært interessant. Effektforsterkerdelen er bygd over et par 2 x 180 W Hypex nCore klasse D-moduler, av typen som brukes i NADs high end-serie, Masters. Altså modellene som alle begynner med M. Det er selvfølgelig digitale innganger, og DAC-en skulle være i den bedre enden. Det er en ESS Sabre 9028 Pro, samme type som brukes i NAD M33-forsterkeren. Det er også en innebygd RIAA-forsterker til platespilleren. Men kun til MM-pickup.

Rett ut av boksen har man ikke mulighet for streaming, multirom og romkorreksjon. Dog kan dette implementeres med en innstikksmodul med både Bluesound og Dirac-romkorreksjon.

NAD C700 (Foto: HiFi Klubben)

Hvis en stor, mørkegrå kasse ikke glir helt inn i interiøret, har man også NAD C700, som er et alternativ til stereoforsterkeren. Den er en kompakt enhet i halv bredde (21,8 cm). Her får man multirom og streaming og 2 x 80 W utgangseffekt. Designet minner om den nesten dobbelt så dyre NAD M10, og har et lignende display på fronten til blant annet albumgrafikk. Men romkorreksjon må man klare seg uten.

Pris og tilgjengelighet:
NAD C399 koster 19.998 kroner, og NAD C700 koster 14.998 kroner. Begge kan kjøpes fra desember.

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.