Technics SL-100C
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Technics SL-100C

Rimeligere utgave av testvinneren.

forfatter
Publisert 24.04.21 - 12:00

De ser til forveksling like ut, testvinneren SL-1500C og den nye Technics SL-100C. Begge er direktedrevne platespillere med en s-formet arm i aluminium, hvilende på et solid chassis med massiv demping på innsiden, og kraftige, dempede føtter.

Obs! Vi har nylig testet Technics SL-100C. Du kan lese testen her. (Red. anm)

Spilleren leveres med en ferdigmontert Audio Technica VM95C pickup, på et avtakbart pickuphus, støvløokk og elektronisk hastighetskifter.

Den har den samme kjerneløse og børsteløse motoren som er bygget for å motvirke cogging (elektriske vibrasjoner), og har automatisk armløft når platesiden er ferdig spilt. Den kan forøvrig slås av.

Technics har spart penger på å utelate phono-trinnet som SL-1500C har innebygget, og den har heller pitchkontrollen og strobelyset man finner på SL-1200 MK7.

Technics SL-100C er i salg fra juni, i sort og priset til 9499 kr.

For de mer DJ-orienterte, er det verdt å opplyse om at den legendariske SL-1200 MK7, nå blir tilgjengelig i sølv også, da heter den SL-1200 MK7 EG.

Les også Sensasjonelt god spiller Dette er platespilleren for den som elsker musikk, enten man er hi-fi-interessert eller ikke.
Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

1 Kommentar
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments

Jeg anskaffet meg en Technics SL 1500C for noen måneder siden.
Jeg må tilstå at jeg ble enormt imponert av lyden på denne spilleren..den er helt fantastisk, bedre platespiller enn dette skal du lete lenge etter.

EirikS

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kraftig forsterker med strømming Kan leveres med strømmemodul og phono-trinn.
Nye og bedre musikkstrømmere fra Auralic Auralic Aries G1.1 og Altair G1.1 får oppdatert estetikk, bedre isolasjon og vibrasjonsdemping, og støtter endelig AirPlay 2.
Nå kan du designe din egen Burmester-stereo Det er lov å drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv sette sammen et anlegg og teste plasseringen i eget hjem.
Rimelig inngangsbillett til høyoppløst lyd Strømming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en enkel måte å strømme høyoppløst på.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Prisbelønnet RIAA i ny utgave Verteres platespillerforsterker har kommet i en oppdatert utgave, kalt Phono-1 MKII L
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend