Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Technics SL-100C

Rimeligere utgave av testvinneren.

De ser til forveksling like ut, testvinneren SL-1500C og den nye Technics SL-100C. Begge er direktedrevne platespillere med en s-formet arm i aluminium, hvilende på et solid chassis med massiv demping på innsiden, og kraftige, dempede føtter.

Spilleren leveres med en ferdigmontert Audio Technica VM95C pickup, på et avtakbart pickuphus, støvløokk og elektronisk hastighetskifter.

Den har den samme kjerneløse og børsteløse motoren som er bygget for å motvirke cogging (elektriske vibrasjoner), og har automatisk armløft når platesiden er ferdig spilt. Den kan forøvrig slås av.

Technics har spart penger på å utelate phono-trinnet som SL-1500C har innebygget, og den har heller pitchkontrollen og strobelyset man finner på SL-1200 MK7.

Annonse

Technics SL-100C er i salg fra juni, i sort og priset til 9499 kr.

For de mer DJ-orienterte, er det verdt å opplyse om at den legendariske SL-1200 MK7, nå blir tilgjengelig i sølv også, da heter den SL-1200 MK7 EG.

Annonse

Sensasjonelt god spiller Dette er platespilleren for den som elsker musikk, enten man er hi-fi-interessert eller ikke.
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

1 Comment

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
  1. Eirik Størkersen

    26.04.21 at 19:07

    Jeg anskaffet meg en Technics SL 1500C for noen måneder siden.
    Jeg må tilstå at jeg ble enormt imponert av lyden på denne spilleren..den er helt fantastisk, bedre platespiller enn dette skal du lete lenge etter.

    EirikS

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.