TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Technics SL-100C

Rimeligere utgave av testvinneren.

De ser til forveksling like ut, testvinneren SL-1500C og den nye Technics SL-100C. Begge er direktedrevne platespillere med en s-formet arm i aluminium, hvilende på et solid chassis med massiv demping på innsiden, og kraftige, dempede føtter.

Spilleren leveres med en ferdigmontert Audio Technica VM95C pickup, på et avtakbart pickuphus, støvløokk og elektronisk hastighetskifter.

Den har den samme kjerneløse og børsteløse motoren som er bygget for å motvirke cogging (elektriske vibrasjoner), og har automatisk armløft når platesiden er ferdig spilt. Den kan forøvrig slås av.

Technics har spart penger på å utelate phono-trinnet som SL-1500C har innebygget, og den har heller pitchkontrollen og strobelyset man finner på SL-1200 MK7.

Technics SL-100C er i salg fra juni, i sort og priset til 9499 kr.

For de mer DJ-orienterte, er det verdt å opplyse om at den legendariske SL-1200 MK7, nå blir tilgjengelig i sølv også, da heter den SL-1200 MK7 EG.

Sensasjonelt god spiller Dette er platespilleren for den som elsker musikk, enten man er hi-fi-interessert eller ikke.

En kommentar om “Technics SL-100C”

  1. Jeg anskaffet meg en Technics SL 1500C for noen måneder siden.
    Jeg må tilstå at jeg ble enormt imponert av lyden på denne spilleren..den er helt fantastisk, bedre platespiller enn dette skal du lete lenge etter.

    EirikS

    Svar

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.