Rimeligere kraftpakker

Integrert 600 w med Bluetooth og DAC.
Annonse
Annonse
forfatter

Det måtte komme. Integrerte forsterkere i Rotels Michi-serie var den naturlige utvidelsen av forforsterkeren og effektforsterkerne vi nylig testet. De massivt potente forsterkerne i stereo- og mono-utgave, og den godt utstyrte forforsterkeren, er noe av det bedre vi har testet i high-end klassen på en stund.

Derfor er forventningene høye til den kommende Michi X5 og X3, som legger seg under for- og effektforsterkerne i pris, men er godt utstyrt og bygget på samme grunnleggende teknikk.

Den største av dem, Michi X5, leverer 600 w i 4 ohm, 350 w i 8 ohm, og er bygget som to monoforsterkere med separate kretsløp og strømforsyninger. Her får man hele 14 innganger, balanserte og ubalanserte analoge, digitale, USB-inngang og en 32-bits digitalomvandler fra AKM, med støtte for DSD- og MQA-filer,

Den har også Bluetooth-strømming med med aptX og AAC-støtte, og i likhet med forforsterkeren, har den også platespillerinngang for MM- og MC-pickup.

Annonse

Den mindire Michi X3 leverer 350 w i 4 ohm, og 200 w per kanal i 8 ohm, og har 13 innganger – analoge og digitale, samt platespillerinngang for MM-pickup og Bluetooth med aptX.

Michi X3 lanseres i oktober til 5000 USD, mens den større X5 kommer i november 2020, priset til 7000 USD.

 

 

Annonse

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.