Nyhet

Rimeligere kraftpakker

Integrert 600 w med Bluetooth og DAC.
forfatter

Det måtte komme. Integrerte forsterkere i Rotels Michi-serie var den naturlige utvidelsen av forforsterkeren og effektforsterkerne vi nylig testet. De massivt potente forsterkerne i stereo- og mono-utgave, og den godt utstyrte forforsterkeren, er noe av det bedre vi har testet i high-end klassen på en stund.

Derfor er forventningene høye til den kommende Michi X5 og X3, som legger seg under for- og effektforsterkerne i pris, men er godt utstyrt og bygget på samme grunnleggende teknikk.

Den største av dem, Michi X5, leverer 600 w i 4 ohm, 350 w i 8 ohm, og er bygget som to monoforsterkere med separate kretsløp og strømforsyninger. Her får man hele 14 innganger, balanserte og ubalanserte analoge, digitale, USB-inngang og en 32-bits digitalomvandler fra AKM, med støtte for DSD- og MQA-filer,

Den har også Bluetooth-strømming med med aptX og AAC-støtte, og i likhet med forforsterkeren, har den også platespillerinngang for MM- og MC-pickup.

Den mindire Michi X3 leverer 350 w i 4 ohm, og 200 w per kanal i 8 ohm, og har 13 innganger – analoge og digitale, samt platespillerinngang for MM-pickup og Bluetooth med aptX.

Michi X3 lanseres i oktober til 5000 USD, mens den større X5 kommer i november 2020, priset til 7000 USD.

 

 

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.