TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Rimeligere kraftpakker

Integrert 600 w med Bluetooth og DAC.

forfatter
Publisert 18.08.20 - 11:16

Det måtte komme. Integrerte forsterkere i Rotels Michi-serie var den naturlige utvidelsen av forforsterkeren og effektforsterkerne vi nylig testet. De massivt potente forsterkerne i stereo- og mono-utgave, og den godt utstyrte forforsterkeren, er noe av det bedre vi har testet i high-end klassen på en stund.

Derfor er forventningene høye til den kommende Michi X5 og X3, som legger seg under for- og effektforsterkerne i pris, men er godt utstyrt og bygget på samme grunnleggende teknikk.

Den største av dem, Michi X5, leverer 600 w i 4 ohm, 350 w i 8 ohm, og er bygget som to monoforsterkere med separate kretsløp og strømforsyninger. Her får man hele 14 innganger, balanserte og ubalanserte analoge, digitale, USB-inngang og en 32-bits digitalomvandler fra AKM, med støtte for DSD- og MQA-filer,

Den har også Bluetooth-strømming med med aptX og AAC-støtte, og i likhet med forforsterkeren, har den også platespillerinngang for MM- og MC-pickup.

Den mindire Michi X3 leverer 350 w i 4 ohm, og 200 w per kanal i 8 ohm, og har 13 innganger – analoge og digitale, samt platespillerinngang for MM-pickup og Bluetooth med aptX.

Michi X3 lanseres i oktober til 5000 USD, mens den større X5 kommer i november 2020, priset til 7000 USD.

 

 

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde