Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Pro-Ject MaiA DS3 og Stereo Box S3 BT

En enkel og en avansert integrert forsterker.

Skrevet av / 21.11.22 - 13:57
Pro-Ject MaiA DS3 og Stereo Box S3 BT

Heldigvis er det ennå mulig å skaffe seg bedre lyd uten å rane en bank. Det lages fremdeles budsjettvennlig hi-fi, og Pro-Ject er en av produsentene med størst utvalg i den hyggelige enden av prisskalaen. Nei, da snakker vi ikke bare om de prisgunstige platespillerne fra Pro-Ject, men de små boksene, som disse.

Pro-Ject MaiA DS3 og Stereo Box S3 BT, er to integrerte forsterkere med Bluetooth. For to ulike behov, og to ulike budsjetter. Stereo Box S3 BT er den rimeligste til 399 Euro, med 40 w effekt i hver kanal, og strømming via Bluetooth aptX HD. Den har bare to analoge innganger, med det holder for mange som bare trenger en enkel forsterker til et par små høyttalere.

Stereo Box S3 BT

Forsterkeren har faktisk en utgang for subwoofer eller en ekstern forsterker, eller et par aktive høyttalere. I likhet med MaiA DS3, kan også Stereo Box S3 BT leveres i sort eller sølvgrått.

Stereo Box S3 BT bak

Pro-Ject MaiA DS3 er også utstyrt med Bluetooth aptX HD, men her får man hele 140 w effekt per kanal, og mange flere innganger. Blant de totalt ni inngangene, er det fire digitale inkludert USB med støtter for 24-bit/192 kHz lydfiler, og blant de fire analoge inngangene, er det en for platespiller også. Med enten MC- eller MM-pickup.

Pro-Ject MaiA DS3 bak

Som man kan de har også MaiA DS3DS3 subwooferutgang, og to utganger for for eksempel aktive høyttalere, eller en ekstra forsterker som også kan styres fra fjernkontrollen.

Forsterkerens digitale konverter, er en PCM 1795DB med 32-bit/192 kHz, en såkalt Delta-Sigma DAC som støtter høyoppløst lyd fra digitale lydkilder.

MaiA DS3 er priset til 1199 Euro i sort eller sølvgrått.

MaiA DS3 og CD-Box-DS3 med en Classic platespilller. Alle foto: Pro-Ject

Pro-Ject CD box RS2 T

Minispiller i tungvektklassen

Trenger du en ny CD-spiller, kan det hende Pro-Jects CD Box er alt du behøver.

Les videre
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Ekte kino med high-end lydplanke

En liten lydrevolusjon

Den beste budsjettstrømmeren

Scroll to Top