Nyhet

McIntosh MB20 Bluetooth transceiver

McIntosh MB20 gir deg strømming i begge retninger.
forfatter

Den kompakte McIntosh MB20, er strømmeboksen som både gir deg Bluetooth-strømming til anlegget, og strømming fra anlegget.

Med en MB20 får man trådløs musikkstrømming på et anlegg uten strømming integrert, og samtidig kan man strømme fra anlegget til et par trådløse Blutooth-hodetelefoner, eller til Bluetooth-høyttaleren på kjøkkenet.

Den har både balanserte og ubalanserte analoge inn- og utganger, men også digital inn og ut, sånn at den både kan kobles til lydkilder og en digitalkonverter.

McIntosh forteller at MB20 støtter Bluetooth 5.0 med Class 1, som gir opptil 45 meter rekkevidde og opptil 10 ganger rekkevidden til vanlige Bluetooth-enheter, når den brukes som sender. Bruker man den som mottaker, støtter den seg på en 32-bits 192 kHz DAC, men når den er koblet til en ekstern DAC, er den begrenset til 96 kHz.

MB20 er i salg i løpet av mai, noe senere utenfor USA. Der er prisen estimert til 500 USD, cirka 4000 kr før mva.

 

 

McIntosh MB50 Hvem hadde trodd at McIntoshs billigste forsterker skulle være perfekt for kresne ører.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.