TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Innredning for øye og øret

Hos det nordiske designfirmaet Poasana er idéen om et godt lydmiljø en viktig komponent for økt livskvalitet og generelt velvære

forfatter
Publisert 03.10.22 - 20:39

Malmö-selskapet Poasana er opptatt av både estetikk og holdbarhet, og lanserer de høyfrekvensabsorberende plater som er laget spesielt for hifi-interesserte med høye krav til både design og funksjon. Lydplatene er svenskproduserte av gjenvunnede materialer og de skal kunne absorbere i frekvensområdet 300 Hz til 50kHz.

HiFi-klubben på Svågertotp i Malmö er først ute med de spesialdesignede lydplatene.

– Vi vil kunne by på en helhetlig opplevelse og en pakke til våre kunder. Det er mange ting som bidrar til god lyd. Valg av forsterker og høyttalere, dempningsføtter, kabler og annet tilbehør, men møbler og teppet i rommet kan også utgjøre en stor forskjell for opplevelsen. Lydabsorberende plater bidrar til en enda bedre lydopplevelse, sier Mohanad Shinishil fra HiFi-klubben Svågertorp.

20210602_POASANA_Miljoer_9737_ALT 20210602_POASANA_Miljoer_9738_ALT
<
>
HiFi-kolleksjonen fra Poasana består av lette paneler som absorberer høye frekvenser og tar bort ekko og andre påtrengende lyder. Panelene kommer i to forskjellige størrelser og åtte ulike design, (Foto: Poasana)

Den nyeste trenden i HiFi-verden i USA og Tyskland er at det ikke bare handler om utstyr og teknologi. Også rommet og designet av rommet er viktig for å skape den beste lydopplevelsen. Dette er noe som Poasana har fokusert på ved å skape de beste forutsetningene med ultralette lydplater som enkelt kan monteres på veggen. Poasana er det første svenske varemerket som tilbyr høyfrekvensabsorbenter i toppklasse.

– Det handler om å innrede for mer enn bare øret, øynene er minst like viktige. For de HiFi-interesserte er dette en selvfølge når det gjelder teknologien. Med diskret lydabsorbenter optimeres lyden i rommet, uten at estetikken lider. Enkelt forklart tar lydabsorbenter bort refleksjonene i rommet. Ulyd og høye frekvenser elimineres når den uønskede lyden treffer platene, og man får den optimale lydopplevelsen, sier Poasanas VD Patricia Möller.

Pris og tilgjengelighet:

Lydtavlene kan bestilles på www.poasana.se samt i butikk hos HiFi-klubben Svågertorp.

Prisen er på 1.295 kroner for den minste størrelsen (580x380mm) og 1.495 kroner for den største (959×350 mm).

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En helt spesiell forsterker McIntosh MC451 med Hybrid Drive er et 300 pluss 150 watts beist.
Små magiske høyttalere De over 50 år gamle høyttalerne har aldri vært bedre enn nå, og gjør noe få andre høyttalere klarer.
Integrert og trådløs Rotel forsterker Har strømming og DAC innebygget.
Prisgunstig platespiller med bedre lyd Leveres med 2M Red MM-pickup og innebygget phonotrinn.
Kompakt og billig Mission-DAC Mission LX Connect DAC er en kombinert digitalkonverter, forforsterker og hodetelefonforsterker.
Ny dansk high end-serie Kjente navn bak tre forsterkere i tungvektsklassen
Følg Lyd & Bilde