TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

High-End 2022 Audiovector QR7

En større og tøffere høyttaler for store rom, og alle som elsker bass

forfatter
Publisert 19.05.22 - 17:42

Den rimeligere QR-serien til Audiovector tok oss med storm, en av dem ble så gar årets høyttaler i L&B, og nå slippes en enda større modell i samme serie. QR7 heter den, og den ligner en gulvstående QR5, bare med større basselementer, i et større kabinett.

Den nye modellen beveger seg ikke opp bare størrelse, med en prislapp pålydende 5750 Euro, rykker den også nærmere Audiovectors R3, men også Bowers & Wilkins 702 S2 Signature, og Technics SB-G90M2.

8DA5D97A 4812 4E9E 8DA4 9F2DA73014DE
Audiovector QR7 med AMT diskant. Foto: Lasse Svendsen

I likhet med sine mindre søsken, bruker også denne en Air Motion Transformer, en slags bånddiskant med en membran foldet som et trekkspill, bare satt sammen med en 6-tommer mellomtone i aluminium, og to 8-tommers basselementer med en sandwich-membran. Med aluminium utenpå.

Høyttaleren med en oppgitt følsomhet på velkomne 90,5 dB, er 104 cm høy, 40 cm dyp, men bare 25 cm i bredden. Kabinettet kan levers i sort eller hvit lakk, eller mørk valnøttfiner. Noen nordisk trefinér, som lys bøk er ikke tilgjengelig for QR-serien.

Høyttaleren er allerede på vei ut i butikkene, og et par er på vei inn til oss for test, så interesserte bør følge med de kommende ukene.

For her er en høyttaler som tilsynelatende liker Radka Toneff like mye som Rammstein, for jeg kan allerede nå avsløre at den leverer et fysisk lydtrykk kombinert med den nødvendige finesse og raffinement, som kan gjøre QR7 til en vellykket allround-høyttaler.

9FF3973E 661A 42A0 B4FF 39AA77ED0821
QR7 i mørk valnøtt. Foto: Lasse Svendsen

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Direktedrevet platespiller med kvartsstyrt drift Med den nye Hi-Fi TURN X fra Reloop får audiofile et direktedrevet alternativ i premium-klassen.
lbpluss
Strømforsyninger som fjerner støy Den ene strømforsyningen kan du koble seks enheter til.
lbpluss
Lytt til den nyeste podcast-episoden! I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.
lbpluss
Primare + Roon = sant Nå får din Primare Prisma-forsterker endelig full Roon-støtte!
lbpluss
Musikkstrømming uten bryderi med NAD CS1 NADs rimelige CS1 kan spille av musikken din direkte fra mobilen. Du trenger ikke å installere en egen app.
Følg Lyd & Bilde