Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

nyhet

PMC Fact Fenestria

Eller, det er en vital del av PMCs kommende Fact Fenestria, et seriøst high -end flaggskip med noen unike tekniske løsninger.

Skrevet av / 10.05.18 - 19:11
PMC Fact Fenestria

PMC mener at de har lyktes med å holde forvrengningen så lav og egenresonanser skal være så dempet, han man ikke legger merke til høyttalerne.

(Foto: Produsenten)

De fire basselementenes transmisjonlinje, munner ut i noe som kalles Laminair, en måte å regulere luftstrømmen på som de har kopiert fra Formel 1-biler. Laminair reduserer turbulens og luftstøy i munningen, og skal gi både renere og dypere bass.

Foto Lasse Svendsen

Den 1,7 meter høye høyttaleren er satt opp med fire nye 165 mm basselementer med karbonfibermembraner, og en 75 mm mellomtone med en 19,5 mm diskant. De to siste er montert i en egen modul som i støpt aluminium som er montert slik at den skal oppføre seg som en frittstående enhet i et basskabinett.

Det skal også dempe alle resonanser som kan påvirke lyden.

(Foto: Produsenten)

Høyttalerne blir tilgjengelige til høsten, i hvit matt silkelakkering, dyp valnøttfiner, grafittgrått eller tigermønstret ebony-utførelse.

Prisen? En halv million….

 

 

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Lyd & Bilde
Scroll to Top