nyhet

Ny legend-serie fra System Audio

System Audio har laget en ganske smart løsning med en forsterker som monteres inni høyttalerne.

Skrevet av / 12.05.18 - 12:40
Ny legend-serie fra System Audio

Ideen er god. Muligheten til å oppgradere et helt vanlig par med høyttalere til aktiv drift, høres i hvert fall forlokkende ut.

Systen Audio har tenkt tanken, og satt den ut i live, i to høyttalermodeller til å begynne med. Kompakthøyttaleren SA legend 5 og gulvhøyttaleren SA legend 40, kan leveres som et normalt, passivt par, eller med forsterkerne inebygget.

Alternativt kan man oppgradere fra passiv til aktiv ved å skru ut delefilteret bak, knipse av kablene, koble til forsterkermodulen, skru den inn i kabinettet og koble til strøm.

(Foto: Produsenten)

De kan også oppgraderes fra aktiv til trådløst, og høyttalerne har elementer som er utviklet spesielt for disse modellene.

Foto Lasse Svendsen

Forsterkermodulene kalles Silverback og finne i to og fire-kanals utgaver. En for toveishøyttaleren, og en for den gulvstående fireveis høyttaleren.

Modulene har opp til 300 w effekt, digitale delefiltre, adaptiv bass og styres av en DSP.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Scroll to Top