Nyhet

Harman Kardon Citation Amp utfordrer Sonos og NAD

Harman Kardon gir deg et trådløst anlegg med mange tilkoblinger.
forfatter

På tide å oppgradere til strømming hjemme? Da finnes det mange muligheter. Sonos Amp, NADs små strømmeforsterkere for eksempel, og mange andre.

Men Harman Kardon vil også være med å leke, og slipper en kompakt og kraftig forsterker som tar liten plass, og er i stand til å drive ganske store høyttalere.

Citation Amp har Apple AirPlay, Bluetooth og Google Chromecast integrert, og man kan koble den til Wifi-ruteren hjemme via Ethernet, og sånn sett har man alle muligheter for strømming.

Sterkt forbedret Citation

 

Den har også fysiske innganger. HDMI med lydretur for tilkobling til tv, et par analoge og to digitale innganger, og siden den er en 2.1-kanals forsterkere, har den også subwoofer-utgang. Delefrekvensen kan stilles i en app på mobilen, som også kan brukes istedet for fjernkontrollen.

Forsterkeren som kan styres med Control4 eller Crestron styringsystemer, leverer 125 w per kanal, og så mye som 200w i 4 ohm, og det vil vi tro holder i massevis til de fleste høyttalere.

Citation Amp er kanskje ikke helt i samme liga som de originale Citation-forsterkerne fra Harman Kardon, men den følger i allefall mantraet om at kraft er en god ting.

Forsterkeren er priset til 6490 kr.

Citation X.

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

    1. Ja må få til en test av denne, virker til å gi mye til en god pris, hvis denne følger skuta H/K drev tidligere burde denne imponere med kraft og gode muligheter.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.