Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Trådløse ørepropper til PlayStation 5

Kan Sonys trådløse ørepropper for PlayStation 5 virkelig slå an?

Skrevet av / 27.05.23 - 09:00
Trådløse ørepropper til PlayStation 5

Sony slipper noe som vi ikke vet om noen egentlig har etterspurt, men igjen: Hvorfor ikke? Det dreier seg om et par ørepropper spesifikt til PlayStation 5! Vi har alltid tenkt at gamere foretrekker hodetelefoner utenpå ørene, eller et par høyttalere med en heftig subwoofer for å skape litt skikkelig tordenbrak. Men Sony vil altså ha det til at trådløse ørepropper er en god idé for PlayStation-brukere.

Les også Du vil hate en, og elske den andre To håndholdte konsoller burde kunne mye av det samme. Men Steam Deck og Nintendo Switch OLED er så forskjellige at du med sikkerhet vil hate en av dem.

Det var under sitt PlayStation Showcase-arrangement i går kveld av Sony avslørte øreproppene. Med lydfunksjoner primært for spilling, men som også kan tilkobles mobil og nettbrett med Bluetooth. Men da med høyere forsinkelse og redusert lydkvalitet.

Tapsfri lyd med PlayStation Earbuds

Lyden skal være tapsfri og med lav forsinkelse fra både PlayStation og PC, vi vil tro det blir gjennom en trådløs USB-dongle. “Ny trådløs teknologi” hevdes. Hva det er vet vi ikke, men vi kan jo for eksempel gjette oss til at det er en videreutvikling av LDAC-kodeken.

Vi forventer at øreproppene har både støykansellering og gode innebygde mikrofoner, for samtaler med andre spillere over internett. Og ikke minst god omgivelseslyd når man ønsker det, i tråd med de glimrende LinkBuds S.

Les også Nei, Bluetooth gir ikke CD-kvalitet Uansett hva reklamen påstår.

Hva øreproppene vil koste, aner vi ikke. Kan være de legger seg i klasse med toppmodell WF-1000XM4, eller kanskje heller WF-C700N som vi virkelig likte. Men det vi vet, er at det er lenge siden vi har hørt noen dårlige Sony-ørepropper, så våre forventninger til kvaliteten på PlayStation-proppene er ikke lave.

Er det et marked?

Så spørs det om selve konseptet slår an. Kan være de er en naturlig følgesvenn til den kommende bærbare konsollen som hittil går under navnet Project Q. Men ryktene der sier at du faktisk trenger en stasjonær PS5-konsoll å strømme fra, så hvem vet.

La oss håpe suksessen blir større enn for Sonys minnekort som lovet oss bedre lydkvalitet.

Kilder:

blog.playstation.com

whathifi.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

En fordypende spillopplevelse

Bli en del av spillet med KI

KI-funksjoner i en gamingskjerm?

Ansiktsløft for Asus' håndkonsoll

Fred i konsollkrigen etter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Skreddersydd gaming-lyd med Arctis Nova 5

Masken faller for Razer

Spill "Fallout" i Excel

Gaming med AI-hjelp

Nye gaming-skjermer for alle og enhver

De beste spillene i 2024 (hittil)

Scroll to Top