Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Ny Nintendo Switch får OLED-skjerm

Nintendo Switch (OLED model) lanseres 8. oktober i år.
Nintendo Switch OLED

Den trofaste håndholdte spillkonsollen Nintendo Switch får endelig sin arvtaker. Den nye modellen får en større 7″ skjerm, denne gangen med OLED-teknologi for mye bedre kontrast og svartnivå, og «fantastisk levende farger».

Her er Xbox Series X! Microsofts nye spillkonsoll byr på nydelig grafikk og rå spillopplevelser – som skapt for å nytes på en stor og skarp TV-skjerm!

Nintendo Switch (OLED model) skal gjøre det enklere å spille med konsollen i bordmodus, siden vinkelen på konsollen nå kan justeres. Den nye modellen får også en helt ny dokkingstasjon som dessuten har Ethernet (LAN) integrert, for stabil internettilkobling. Intern lagringsplass er økt til 64 GB, og høyttalerne er oppgradert for å gi bedre lyd.

Nintendo Switch OLED(3)

Nye Nintendo Switch har forbedret bordmodus, med mulighet for vinklling av OLED-skjermen. Foto: Nintendo

Som tidligere kan Nintendo Switch spilles på fargen, eller du kan ta av Joy-Con-kontrollene på sidene, plugge maskinen i dokkingstasjonen som igjen er koblet til TV-en, og spille som på en stasjonær spillkonsoll.

Nintendo Switch (OLED model) kommer den 8. oktober, samme dag som Nintendo slipper spillet Metroid Dread. Bæreveske og skjermbeskytter blir mulig å kjøpe som tilleggsutstyr ved lansering.

Nintendo Switch (OLED model) har tre forskjellige spillmoduser:

TV-modus: Plasser Nintendo Switch (OLED model) i dokkingstasjonen spill hele spillbiblioteket til Nintendo Switch på TV-en. Du kan også spille over internett via Ethernet-kabel.

Bordmodus: Ta med deg konsollen hvor som helst og spill sammen med andre med de to inkluderte Joy-Con-kontrollene. Nytt for Nintendo Switch (OLED model) er at vinkelen kan justeres for en mer behagelig spillopplevelse.

Håndholdt modus: Spill hvor som helst, se spillet på den innebygde 7-tommers OLED-skjermen. Du kan spille med andre online, også i håndholdt modus.

Annonse

Alle tidligere Joy-Con-kontrollere er kompatible med den nye modellen. Det samme er eksisterende spill.

Nintendo Switch OLED(4)

Foto: Nintendo

Konsollen kommer i fargene svart / hvitt eller svart / neon rød og -blå.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Nintendo Switch (OLED model) lanseres 8. oktober i år.

Nintendo Switch (OLED model) lanseres 8. oktober i år.

Nintendo Switch (OLED model) lanseres 8. oktober i år.

Nintendo Switch (OLED model) lanseres 8. oktober i år.

Nintendo Switch (OLED model) lanseres 8. oktober i år.

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Nintendo Switch (OLED model) lanseres 8. oktober i år.

Nintendo Switch (OLED model) lanseres 8. oktober i år.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.