Nyhet

Ny Nintendo Switch får OLED-skjerm

Nintendo Switch (OLED model) lanseres 8. oktober i år.

Skrevet av / 07.07.21 - 09:55
Ny Nintendo Switch får OLED-skjerm

Den trofaste håndholdte spillkonsollen Nintendo Switch får endelig sin arvtaker. Den nye modellen får en større 7″ skjerm, denne gangen med OLED-teknologi for mye bedre kontrast og svartnivå, og «fantastisk levende farger».

Les også Her er Xbox Series X! Microsofts nye spillkonsoll byr på nydelig grafikk og rå spillopplevelser – som skapt for å nytes på en stor og skarp TV-skjerm!

Nintendo Switch (OLED model) skal gjøre det enklere å spille med konsollen i bordmodus, siden vinkelen på konsollen nå kan justeres. Den nye modellen får også en helt ny dokkingstasjon som dessuten har Ethernet (LAN) integrert, for stabil internettilkobling. Intern lagringsplass er økt til 64 GB, og høyttalerne er oppgradert for å gi bedre lyd.

Nintendo Switch OLED(3)
Nye Nintendo Switch har forbedret bordmodus, med mulighet for vinklling av OLED-skjermen. Foto: Nintendo

Som tidligere kan Nintendo Switch spilles på fargen, eller du kan ta av Joy-Con-kontrollene på sidene, plugge maskinen i dokkingstasjonen som igjen er koblet til TV-en, og spille som på en stasjonær spillkonsoll.

Les også Vi har testet PlayStation 5! Sonys toppspekkede spillkonsoll leverer lynrask ytelse og sylskarp grafikk – skreddersydd for neste generasjons avanserte spill.

Nintendo Switch (OLED model) kommer den 8. oktober, samme dag som Nintendo slipper spillet Metroid Dread. Bæreveske og skjermbeskytter blir mulig å kjøpe som tilleggsutstyr ved lansering.

Nintendo Switch (OLED model) har tre forskjellige spillmoduser:

TV-modus: Plasser Nintendo Switch (OLED model) i dokkingstasjonen spill hele spillbiblioteket til Nintendo Switch på TV-en. Du kan også spille over internett via Ethernet-kabel.

Bordmodus: Ta med deg konsollen hvor som helst og spill sammen med andre med de to inkluderte Joy-Con-kontrollene. Nytt for Nintendo Switch (OLED model) er at vinkelen kan justeres for en mer behagelig spillopplevelse.

Håndholdt modus: Spill hvor som helst, se spillet på den innebygde 7-tommers OLED-skjermen. Du kan spille med andre online, også i håndholdt modus.

Alle tidligere Joy-Con-kontrollere er kompatible med den nye modellen. Det samme er eksisterende spill.

Nintendo Switch OLED(4)
Foto: Nintendo

Konsollen kommer i fargene svart / hvitt eller svart / neon rød og -blå.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sterk gaming-PC til en sterk pris

Racingstol til stuen

Buet 27-tommers gamingskjerm

Streaming for gamere

Billigere modell av Asus ROG Ally

Neste Xbox Series X med buet design er muligens avslørt

Scroll to Top