Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Logitech G Cloud kommer endelig til Norge

Logitechs håndholdte spillkonsoll har lenge vært tilgjengelig i Nord-Amerika og Taiwan. Og fra 22. mai vil den også kunne kjøpes her til lands.

Skrevet av / 16.05.23 - 18:14
Logitech G Cloud kommer endelig til Norge

Den ble lansert i fjor høst – og til og med vist frem på et arrangement i Berlin der vi var til stede – men så langt har den håndholdte spillkonsollen Logitech G Cloud kun vært tilgjengelig i Nord-Amerika og Taiwan.

Les også Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.

Men fra 22. mai kommer Logitech G Cloud til salg i Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Italia, Spania, Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Logitech G Cloud
Logitech G Cloud har en 7-tommers touchskjerm med 1080p-oppløsning, 60Hz oppdateringsfrekvens og 16:9-skjermformat (Foto: Logitech)

«Vi er glade for endelig å kunne lansere G Cloud på det europeiske markedet og samarbeide med de største partnerne i regionen,» sier Ujesh Desai, visepresident og administrerende direktør i Logitech G. «G Cloud byr på en flott ny måte å få tilgang til og spille hundrevis av spill på, og vi ser frem til å få enheten i hendene på flere spillere.»

Logitech G Cloud er utviklet i samarbeid med Tencent Games og gir spillere mulighet til å spille hvor som helst med Wi-Fi. Blant de viktigste funksjonene finner man:

  • Remote Play – Strøm spill fra konsollen eller PC-en med Xbox-appen, Steam Link og andre lokale strømmeapper fra Google Play Store.
  • Full HD – Touchskjerm på 7″ med 1080p-oppløsning, 60 Hz oppdateringsfrekvens og 16:9-skjermformat.
  • Komfortabel spilling hele dagen – Batterilevetid på mer enn 12 timer og en vekt på bare 463 g.
  • Spillstøtte – Android-spill via Google Play samt Xbox Cloud Gaming (Beta), NVIDIA GeForce NOW og Shadow Cloud Computing-teknologi.

Man kan vel nærmest si at brukere i Canada, Taiwan og USA har vært forsøkskaniner, ettersom Logitech G Cloud kommer til Norge med flere nye funksjoner som har blitt lagt til siden lanseringen, basert på feedback fra brukerne.

Dette inkluderer muligheten til å tildele alle de fysiske knappene til virtuelle berøringspunkter på skjermen, slik at brukerne kan spille mobilspill som ikke støtter konsollens innebygde kontrollere.

Logitech G Cloud
Den håndholdte spillkonsollen veier bare 463 gram (Foto: Logitech)

I tillegg kan man nå også justere følsomheten og kurven på de analoge joystickene.

Sist, men ikke minst, støtter Logitech G Cloud nå også Shadow Cloud Computing, som lar spilleren bruke konsollen til å kjøre en fullstendig virtuell PC via Shadow PC-appen.

Les også Nå kan den bestilles! Den nye spillkonsollen er endelig offisielt lansert og den kan forhåndsbestilles allerede nå.

Hos Shadow har vi som mål å gjøre det beste av teknologi tilgjengelig overalt og på alle enheter. Det var et naturlig og strategisk valg for oss å få det til å fungere på G Cloud», sier Jérôme Arnac, sjef for markedsføring og salg hos Shadow.

«Med Shadow PC vil G Cloud-brukere kunne nyte friheten av å ha tilgang til en kraftig Windows-PC på sin håndholdte enhet, uten begrensninger på spillutvalget, og med muligheten til å bruke mods, tilgang til andre apper utover spill og mye mer. Vi er utrolig glade for at Logitech G lanserer en enhet på markedet som støtter disse nye måtene å spille på, og vi er spente på å se hvor kreativt fellesskapet vil omfavne mulighetene.»

Pris og tilgjengelighet

Logitech G Cloud Gaming Handheld er tilgjengelig på LogitechG.com fra 22. mai til en veiledende utsalgspris på 3.999 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skreddersydd gaming-lyd med Arctis Nova 5

Masken faller for Razer

Spill "Fallout" i Excel

Gaming med AI-hjelp

Nye gaming-skjermer for alle og enhver

De beste spillene i 2024 (hittil)

IKEA: Street style for gamere

Razers nye samarbeid tar kundene med buksene nede

Gaming-flaggskip fra LG

Slik blir PS5 Pro

Streaming og gruppechat i farger

PS5-oppdateringen rulles ut nå

Scroll to Top