Smarthjem

Og D-Link vil gjøre det enkelt.
forfatter

D-Link lover intuitiv kontroll over hele hjemmet. mydlink Home er fire tilkoblingsprodukter som kan styres via en gratis app på mobiltelefon og nettbrett.

mydlink Home er et komplett økosystem for det smarte hjemmet. Altså det internettilkoblede hjemmet, som er selve essensen av «The Internet of Things». Med de fire nye tilkoblingsenhetene og gratisappen mydlink Home, kan du overvåke, automatisere og kontrollere ditt hjem både fra sofaen og langveisfra.

Den nye serien består av to videomonitorer, en bevegelsessensor og en såkalt smartplugg – en smart stikkontakt som skrur av og på strømmen via fjernstyring. Individuelt kan hver av enhetene gi boligeiere umiddelbar kontroll over hjemmet fra hvor som helst, og når som helst via sin smarttelefon eller nettbrett. På den måten slipper man å bekymre seg på vei til jobben for om han glemte å skru av strykejernet hjemme. Bare sjekk på mobilen, og eventuelt skru av strykejernet direkte fra appen.

Smartpluggen DSP-W215 er en internettilkoblet stikkontakt.
Smartpluggen DSP-W215 er en internettilkoblet stikkontakt.

Produktene kan dessuten fungere i samspill, gjennom appen mydlink Home for Android og iOS enheter, for å skape et gjennomført automatisert hjem.

Mens de fleste systemer for det smarte hjemmet er dyre og komplisert å installere, lover D-Link at deres prisvennlige variant er meget enkel å sette opp helt selv.

Bevegelsessensoren DCH-S150
Bevegelsessensoren DCH-S150

Oppdag uanmeldt bevegelse i hjemmet
Med bevegelsessensoren DCH-S150 installert i gangen sammen med smartpluggen DSP-W215 koblet til en lampe, og de to produktene er linket sammen, vil de kunne oppdage bevegelse i gangen. I så fall vil smartpluggen aktiveres og skru på lyset.

I appen kan du gjøre forhåndsinnstillinger, for eksempel skru av lyset automatisk når du forlater huset, eller deaktivere bevegelsessensoren om natten dersom husdyr beveger seg innendørs.

Forbedre sikkerheten i hjemmet
Koble til overvåkningskameraene DCS-935L (HD-kamera) eller DCS-5010L (panoreringskamera) til bevegelsessensoren og motta varsler når sensoren oppdager aktivitet.

HD-kameraet DCS-935 er ment for litt mindre rom.
HD-kameraet DCS-935 er ment for litt mindre rom.

DCS-935L er et HD-kamera som tilbyr sikker, trådløs AC-tilkobling, nattsyn og mikrofon – ideell for overvåking av inngangen til hjemmet eller garasjen. DCS-5010L er på sin side et fullverdig pan- og tilt-kamera med trådløse tilkoblingsmuligheter, best rustet for å overvåke større rom eller begge sidene av en korridor.

DCS-5010L panoreres og tiltes automatisk, og holder oversikten over større rom.
DCS-5010L panoreres og tiltes automatisk, og holder oversikten over større rom.

Brukervennlig
D-Link bedyrer at mydlink Home-appen er enkel å bruke, og tilkoblede enheter kan navngis og grupperes for enda bedre oversikt og kontroll. Produktene skal være enkle å installere, med WPA-støtte for installasjon med et enkelt tastetrykk.

Pris og tilgjengelighet
Den nye serien mydlink™ Home-produkter vil bli tilgjengelig for salg fra 7.oktober, og får følgende veiledende priser:

Wi-Fi Motion Sensor (DCH-S150): 399 kroner
Smart Plug (DSP-W215): 399 kroner
Monitor HD (DCS-935L): 899 kroner
Monitor 360 (DCS-5010L): 899 kroner

dlink.no

Dlink_Smarthome

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.