Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Paramount+ kommer med sin første svenske serie

Nykommeren av strømmetjenester, Paramount+, lanserer snart lokalt, nordisk, innhold.

Skrevet av / 25.06.21 - 12:15
Paramount+ kommer med sin første svenske serie

Med høstens lansering av Disney+ har kampen om gunsten til strømmepublikumet virkelig strammet seg til. Det har ikke gått mer enn 3 måneder siden den nye strømmetjenesten Paramount+ ble lansert i Norden.

Les også NY strømmetjeneste lanseres i dag! Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ ankommer Norden i dag.

Med nordenlanseringen fikk  abonnentene tilgang til mer enn 6.000 filmer og serieepisoder fra Paramount Pictures, Showtime, Comedy Central, MTV og Nickelodeon. Paramount+ er nå eksklusive hjemmet til alle kommende Showtime-produksjoner, som blant annet First Ladies.

Tom Cruise, her fra Prekestolen i Norge i “Mission: Impossible – Fallout” (Foto: Paramount)

Paramount+ vil også være hjemmet til en noen av verdens største filmserier som Mission Impossible, Indiana Jones og Gudfaren-trilogien, i tillegg til eksklusive strømmepremierer på filmer som Light of My Life, Tesla, Capone, Survive the Night, Wild Rose og Escape from Pretoria.

Men, det eneste lokalproduserte innholdet nykommeren hadde å by på ved lanseringstidspunktet var den danske barneserien Hunden Ib; nå kommer snart den første svenske serien.

Sci-fi serien The Dark Labs får premiere allerede den 20. august.

 

Den kommende sci-fi-antologiserien utforsker menneskers forhold til teknologi. Antologiserien består av åtte kortfilmer som alle har sci-fi-elementer, men er også inspirert av andre genre som drama, action og komedie.

The Dark Labs er en filosofisk serie som utforsker temaer som kunstig intelligens, potensielle fremtidige kriminelle sanksjoner og teleportering. Hver episode er mellom 5-15 minutter lange, skal ventelig by på overraskende vendinger og er inspirert av serier som Black Mirror og Love, Death, and Robots. Serien er innspilt i Sverige, på Island og i filmbyen Los Angeles.

Les også «Arya Stark» slippes ut i sivilisasjonen! Nykommeren Paramount+ lanseres med Maisie Williams som rappkjeftet eremitt som brått slippes ut i det fri. Morsomst, men noget uforløst.

Hovedrollene bekles av Ida Engvoll (fra den herlige Kjærlighet og anarki), Arvin Kananian, Agnes Lindström Bolmgren, Christoffer Nordenrot, Disa Östrand, Jimmy Lindström, Darri Ingolfsson, Evan Holtzman (Westworld) og Magnus Sundberg.

Ida Engvoll, “The Dark Labs, sesong 1” (Foto: Paramount+)

Bak serie står en svenske duo, med manusforfatter, regissør og serieskaper Karl Thyselius og Thobias Hoffmén, som har skrevet, regissert og produsert tre av episodene.

The Dark Labs_2 The Dark Labs_3
<
>
The Dark Labs, sesong 1 (Foto: Paramount+)

I pressemeldingen uttaler Karolina Stallwood (i ViacomCBS Nordics):

Vi er glade for å jobbe med denne kreative og dynamiske duoen, og bringe disse historiene til liv som en Paramount+ Original. Dark Labs er et unikt, visuelt imponerende, lokalt prosjekt. Vi er alltid glade for å støtte og være en del av slike spennende produksjoner som kommer fra markedet vårt.

Karl Thyselius følger opp:

Det har vært en drøm å se dette lidenskapsprosjektet gå fra å være en enmannsforestilling til å involvere mange mennesker, deriblant Thobias som skrev og regisserte tre av episodene. Og det å bli plukket opp av Paramount+, som har gitt oss total kreativ frihet, er bare fantastisk. Jeg gleder meg til å bringe denne serien til publikum.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?

Kommende Paramount+ Originals og eksklusive serier som får premiere på Paramount+ i Norden er:

  • The Man Who Fell to Earth med Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave og The Old Guard) i hovedrollen. Den kommende serien er basert på Walter Tevis roman med same navn og den ikoniske kultklassikeren med David Bowie. Serien vil følge en fremmed karakter som kommer til jorden ved et vendepunkt i den menneskelige evolusjonen. Han blir nødt til å konfrontere sin egen fortid for å bestemme fremtiden vår.
  • Mayor of Kingstown, laget av den Oscar-nominerte serieskaperen Taylor Sheridan som tar et nærmere blikk på USAs fengselsvesen.
  • Lioness, også fra serieskaper Taylor Sheridan
  • The Offer, en miniserie om innspillingen av The Godfather – en av de mest legendariske filmene i Paramounts historie.
  • Guilty Party, serie, med Kate Beckinsale i hovedrollen.
  • The Harper House.
  • Y:1883, en prequelserie til Yellowstone.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Citadel-trailer

Gledelig gjensyn med to aldrende herremenn

Med MCU var ikke dødt!

Mayday! Mayday!

Du må skynde deg å drepe henne!

Ytterligere mafiaforviklinger fra Stallone & Co!

Nå kommer apene hjem til deg!

Nå kan du se UEFA Euro 2024 i HDR

Hun er tilbake!

Ventetiden er snart over!

Ventetiden er snart over!

Kommer til høsten!

Scroll to Top