TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Høydepunkter på Netflix i februar

Reese Witherspoon og David Harbour topper Netflix-nyhetene i februar.

forfatter
Publisert 28.01.23 - 11:01

Det nærmer seg innføring av snubletråder for passord-deling hos Netflix. Strømmegiganten annonserte nylig at dette vil være på plass medio mars i år.

Et kontrollsystem (f.eks. “2 factor verification”) vil sørge for at du må betale for et ekstra medlem, i form av en underkonto, når personer utenfor husstanden bruker abonnementet ditt.

Eksakt hvor stor den ekstra prisen vil være er per nå ikke klart, men vi kan få en klar indikasjon ved å se til Sør-Amerika, der Netflix en stund har testet ut det nye konseptet. Her kan en Netflix-abonnent dele sitt abonnement med for eksempel utflyttede barn, mot at han/hun da betaler ca. 1/4 av normal månedspris per person vedkommende deler abonnementet med.

Netflix opererer p.t. med en maksgrense på to ekstra brukere per abonnement.

Les også Slutt på gratis kontodeling! Netflix har lenge jobbet mot å stoppe passord-deling - nå tar strømmegiganten grep.

Enn så lenge kan hele familien benytte samme konto, og februar byr på en del interessante høydepunkter fra Netflix.

True Spirit forteller den sanne historien om den australske, 16-årige, eventyreren Jessica Watson (Teagan Croft).

Watson ble den yngste som noensinne har seilt, i ensom majestet, jorden rundt (2009-’10). Anna Paquin spiller hennes mor i denne australske filmen.

 

Den 9. februar slippes fjerdesesongen av You.

Penn Badgley, Victoria Pedretti og Tati Gabrielle spiller hovedrollene i dette romantiske krimdramaet.

 

Fan av romantiske komedier? Gå i tilfellet ikke glipp av Reese Witherspoon og Ashton Kutcher i Your Place or Mine.

Når de fullstendig umake bestevennene Debbie og Peter bytter hjem i en uke, får de et innblikk i hverandres liv som kan åpne døren til kjærligheten…

Netflix-premiere den 10. februar

 

På slutten av 1800-tallet i Torino kjemper den unge Lidia Poët mot alt og alle for hennes rett til å bli advokat. Et yrke, på den tiden, utelukkende forbeholdt menn. Ikke desto mindre kan ingenting stoppe drømmen hennes om å bli den første kvinnelige advokaten i Italia.

Matilda De Angelis spiller hovedrollen i The Law According to Lidia Poët. Den italienske serien får premiere 15. februar.

 

23. februar slippes sesong 3 av Outer Banks.

Eventyrserien om strandede tenåringer har Chase Stokes, Madelyn Cline og Madison Bailey i hovedrollene.

 

Den tyrkiske thrillerserien Whom Were We Running From? får premiere 24. februar.

Whom Were We Running From? (Foto: Netflix)

Samme dag kan du se David Harbour (Stranger Things), Jennifer Coolidge (The White Lotus) og Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier) i den familievennlige komedien We Have a Ghost.

Les også Er den, ekspanderte, fjerdesesongen noe bra? Få serier har vist en større utviklingskurve enn Stranger Things – til glede for de fleste, men sikkert også til forargelse for noen.
Stranger Things sesong 4 1 1

Å finne et spøkelse ved navn Ernest, som hjemsøker det nye hjemmet deres, gjør Kevins familie til sosiale mediesensasjoner over natten. Men når Kevin og Ernest begynner å undersøke mysteriet rundt Ernests fortid, blir de plutselig et mål for CIA.

 

Les også Bedre enn originalen! Daniel Craig har funnet seg en ny, vellykket, franchise etter Bond-exiten.

Se mer fra februar-premierene her:

Legg igjen en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
Se Havfruen gjenoppstå! Nok en live spillefilm fra Walt Disneys rikholdige animasjonsskattkiste står på trappene.
And the Oscar Goes to... Ruben Östlund mottok i januar tre anerkjennende nominasjons-nikk fra Oscar-akademiet for Triangle of Sadness. I natt gikk han (og resten av Norden) slukøret hjem.
Ny dansk Netflix-thriller Netflix annonserer premieredatoen for nok en dansk originalserier.
Gratulerer med kvinndagen! Vi hyller kvinnedagen - og gir deg i den anledning noen gode tips om fabelaktige serier og filmer med knallsterke kvinner!
Nytt liv for nordiske serier! Beforeigners, Lust og Kamikaze gjenoppstår hos SkyShowtime.
Følg Lyd & Bilde