Nyhet

Heart of Stone lanseres på Netflix!

Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.

Skrevet av / 19.01.21 - 11:10
Heart of Stone lanseres på Netflix!

Koronapandemien fortsetter å forkludre kinopremierene (og produksjonen) til filmselskapene.

Nå har Skydance kastet inn håndkleet og solgt rettighetene til den kommende spionthrilleren Heart of Stone.

Gal «Wonder Woman» Gadot har hovedrollen i Heart of Stone, som regisseres av Tom Harper. Filmen beskrives som en miks mellom en kvinnelig James Bond og like actiontettpakket som Mission: Impossible-filmene – noe som jo burde love godt.

Som vi skrev om allerede i november, lå det an til at Wonder Woman 1984 skulle få kinopremiere rett på strømming. Etter mange utsettelser av kinopremieren ble da også filmen sluppet rett på HBO Max den 25. desember, simultant med lansering på de få kinoene som fortsatt holdt åpent.

Les også Gal Gadot flykter til HBO Mens koronapandemien herjer, og mange kinoer er under lockdown, slippes storfilm etter storfilm rett på strømmetjenestene.

At Gadot kan sparke ifra seg har hun tidligere vist i blant annet Fast & Furious 7, Wonder Woman og Justice Leauge.

Gal Gadot i «Fast & Furious 7», hennes tredje FF-film (Foto: Universal/Sony)

Strømmeselskapene plukker nå unna for unna blant filmer som har fått utsatt kinopremiere x-antall ganger og filmer som er i produksjon/preproduksjon.

Les også Korona: Kinoenes nådestøt? Lockdown i USA gir oss et stakkarslig kinotilbud.

Planen for Gadots rollefigur i Heart of  Stone er foreløpig ikke endelig avklart, men det foreligger konkrete planer for å utvikle dette til en ny filmserie med tidenes actionheltinne. En franchise som kan ta opp kampen om publikum på James Bond-nivå.

Manuskriptet føres i pennen av Greg Rucka, som også skrev manus til Wonder Woman og Batwoman.

Les også Fantastisk tegneserieeventyr Kvinnelige superhelter er langt morsommere enn sine trauste, pompøse mannlige motparter.

Heart of Stone har så langt ikke fått en offisiell premieredato, men ikke forvent å se Gal Gadot i denne storsatsingen innen 2022.

Mens du venter slipper Netflix Red Notice i løpet av året, med Gadot, Dwayne Johnson og Ryan Reynolds i hovedrollene. Noe som kan bli nok en actionfest fra strømmegiganten.

i løpet av året kan du se Gal Gadot i en ev Netflix største filmsatsinger noensinne: «Red Notice» (Foto: Netflix)
Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se trailer – True Detective, sesong 4

Premiere på kodenavn: Annika

Se Kåre Conradi sløye laks!

Tilbake til filmstudioene?

«IMAX-Barbie» har premiere i dag

Comeback?

Scroll to Top