TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Harrison Ford inntar Marvel-universet

Nok en superstjerne har signert kontrakt med superheltene i Marvel.

forfatter
Publisert 18.10.22 - 11:13

Den legendariske skuespilleren Harrison Ford, mest kjent for sine ikoniske roller i Indiana Jones og Star Wars, er snart (endelig!) klar med sin femte film om den verdenskjente arkeologen Indy Jones.

Filmen ble en av de første korona-«ofrene», med utsatt innspilling og flytting av premieren – gang etter gang.

Indiana Jones 5, regissert av James Mangold og med Mads Mikkelsen i en av hovedrollene, har nå fått offisiell premieredato: Den 30. juni 2023.

Les også Koronatrøbbel for Indy 5 Flere filmer utsettes på grunn av virushelvete.

Men Ford hviler så visst ikke på sine laurbær. Nå annonserer Marvel/Disney at de har signert Ford til en av hovedrollene i den neste Captain America-filmen.

Captain America: New World Order får premiere en gang i løpet av 2024, og Ford skal spille Thaddeus «Thunderbolt» Ross; en rolle tidligere gestaltet av avdøde William Hurt (1950-2022).

William Hurt som Thaddeus «Thunderbolt» Ross (Foto: Marvel)

 

Karakterskuespilleren Hurt spilte utenriksminister «Thunderbolt» i hele fem Marvel-filmer:

The Incredible HulkCaptain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame og Black Widow.

Les også Sommer-blockbusteren er tilbake! Scarlett Johansson står bunnsolid på egne ben i actionmettet, herlig lettbent, sommerunderholdning.

Anthony Mackie vil spille hovedrollen i Captain America: New World Order, som blir den fjerde Captain America-filmen fra Disney/Marvel. Filmen regisseres av Julius Onah (The Cloverfield Paradox), mens manusforfatter er Malcolm Spellman (som også førte i pennen The Falcon and the Winter Soldier).

I andre ledende roller i Captain America: New World Order vil vi får se Carl Lumbly, Danny Ramirez og Shira Haas.

Enn så lenge er det dog uavklart om Harrison Ford vil gjenta rollen som «Thunderbolt» i den kommende Marvel-filmen Thunderbolts (som også får 2024-premiere).

Les også Alle nye strømmetitler, oktober Disse seriene/filmene kan du strømme i oktober - og nå får vi gjensyn med herlig outrerte Tanya McQuoid!
«Captain America: New World Order» presenteres under årets «D23 Expo 2022» (Foto: Marvel)

Annonse
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Svensk krim fra Disney Disney lager serie ut av den svenske krimsuksessen Koke bjørn.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøker å puste nytt liv i 1980-talls klassikeren.
Kommer allerede i desember! SkyShowtime slipper i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone med fornøyelig comeback Sly Stallone gjør et mer enn anstendig comeback som seriøs skuespiller i en ujevn mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie har premiere 5. januar 2023 Serien er på seks episoder. Blant de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Den sterkeste sesongen! Med tredje runde av komisosialdramaet Pørni, leverer Steenstrup sin sterkeste sesong.
Følg Lyd & Bilde