TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Mads Mikkelsen til Indiana Jones 5

Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.

forfatter
Publisert 16.04.21 - 11:08

Den danske stjerneskuespilleren Mads Mikkelsen har sikret seg nok en gigantrolle i Hollywood.

Nå skal han spille mot selveste Harrison Ford i den femte Indiana Jones-filmen.

Les også Nå kommer Indy 5! Den 77-årige skuespilleren er snart klar for igjen å ikle seg fedora-hatten samt den ikoniske pisken.

Filmen, som skal regisseres av James Mangold, har gang på gang fått utsatt innspillingsstart, samt premieredato, som følge av koronapandemien. Foreløpig kinopremiere er satt til den 29. juli 2022, med innspillingsstart i sommer.

Les også Koronatrøbbel for Indy 5 Flere filmer utsettes på grunn av virushelvete.

 

Neste år skal legenden Harrison Ford nok en gang svinge pisken (Foto: Paramount)

Mikkelsen har tidligere spilt i store internasjonale filmer, som blant annet James Bond-filmen Casino Royale, Clash of the Titans (vi skrev store, ikke gode), Doctor Strange og, ikke minst, Rogue One: A Star Wars Story.

Les også 007 komplett! I dag har No Time to Die verdenspremiere - vi har tatt et dykk ned i samtlige av 007-filmene.

Steven Spielberg har overlatt registolen til James Mangold, men er ventet å ha en produsentrolle. I tillegg til Mikkelsen og Ford, vil vi få se Phoebe Waller-Bridge i en sentral rolle.

Det er p.t. ikke klart hvilken rolle Mikkelsen skal spille, men vi holder en knapp på skurk.

Den så langt siste Indy-filmen, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, kom i 2008.

PS! Du kan lese anmeldelse av alle de fire første Indy-filmene her!

https://youtu.be/WAdJf4wTC5Y

 

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Grovt utnyttet? Sverter regissør Andrew Dominik tidenes mest berømte sexbombe på det groveste?
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Følg Lyd & Bilde