TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

MWC 2022: To nye Galaxy-bærbare fra Samsung

Den første store lanseringen på årets Mobile World Congress kom fra Samsung, som fortsatt satser på styrke sin posisjon på pc-markedet.

forfatter
Publisert 28.02.22 - 12:39

Det har vært usikkert om det i hele tatt ville bli en mobilmesse i Barcelona dette året. I 2020 ble Mobile Worlds Congress i Barcelona avlyst helt på tampen på grunn av koronapandemien, og i 2020 ble messen holdt på sommeren, men med svært få deltakere. De aller fleste utstillere valgte å ikke være med.

Galaxy Book2 Pro kommer i fargene silver og graphite samt i to versjoner med hhv. 13,3 og 15,6 tommers skjerm. (Foto: Samsung)

Men i år er Mobile World Congress tilbake. Ikke helt som vanlig, da det er påbudt med munnbind alle steder. I tillegg til at alle må opplyse om sin helsestatus til arrangørene daglig. Men mange store selskaper er tilstede i år, bl.a. Samsung som har stilt opp med en stand, og den sørkoreanske elektronikkgiganten har et par nye produkter å vise frem, til tross for at de lanserte Galaxy S22-serien av smarttelefoner allerede tidligere denne måneden.

Dette Galaxy Unpacked-eventet var kun virtuelt og var nokså kortvarig, da Samsung kun hadde to nye produkter på programmet – nemlig de to Windows-bærbare Galaxy Book2 og Galaxy Book2 Pro 360.

Alle de nye Galaxy Book2-modellene har fingeravtrykksleser integreret i tastaturet. (Foto: Samsung)

De to maskinene er etterfølgere i serien av Galaxy-bærbare, som Samsung lanserte i fjor, og det er hovedsakelig snakk om små oppgraderinger.

Les også Samsung Galaxy Book er tilbake Samsung har nettopp lansert Galaxy Book, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360.

Både Samsung Galaxy Book2 Pro og Galaxy Book2 Pro 360 kommer nå med 12. generasjons Intel Core-prosessorer, i tillegg til at begge modellene er oppgradert til Windows 11.

Det innebygde webkameraet har ogsp blitt oppgradert fra 720p til 1080p, men ellers er de fleste andre spesifikasjonene forblitt de samme.

Både Galaxy Book2 Pro og Galaxy Book2 Pro 360 kommer begge i to versjoner med hhv. 13,3 og 15,6 tommers Super AMOLED-skjerm med FHD-oppløsning (1920 x 1080), videre kan man velge mellom 8, 16 og 32 GB RAM samt 256, 512 GB eller 1 TB innebygd lagring.

Maskinene vil kunne hurtiglades med den medfølgende 65 watt-laderen. Samsung lover også at de bærbare maskinenes batteri holder til 21 timer på en oppladning.

Hybridmodellen Samsung Galaxy Book2 Pro 360 kommer også med S-Pen. (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Book2 Pro kommer i fargene silver og graphite, mens Galaxy Book2 Pro 360 også har en mer fargerik burgundy. Alle produktene blir tilgjengelige fra og med april.

Galaxy Book 2 Pro 360 har en veiledende pris fra 14.490 kroner, mens prisen for Galaxy Book2 Pro starter på 13.490 kroner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Lenovo lanserer ny 16 tommers brettbar laptop To år etter den første brettbare datamaskinen kom på markedet, er Lenovo tilbake med en oppfølger til X1 Fold. Den nye modellen har blant annet større skjerm og slankere form.
Huawei er tilbake! Kinesiske Huawei lanserer både smartklokke, ny laptop samt et nettbrett på årets største elektronikkmesse.
Følg Lyd & Bilde