Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

MWC 2022: To nye Galaxy-bærbare fra Samsung

Den første store lanseringen på årets Mobile World Congress kom fra Samsung, som fortsatt satser på styrke sin posisjon på pc-markedet.

Skrevet av / 28.02.22 - 12:39
MWC 2022: To nye Galaxy-bærbare fra Samsung

Det har vært usikkert om det i hele tatt ville bli en mobilmesse i Barcelona dette året. I 2020 ble Mobile Worlds Congress i Barcelona avlyst helt på tampen på grunn av koronapandemien, og i 2020 ble messen holdt på sommeren, men med svært få deltakere. De aller fleste utstillere valgte å ikke være med.

Galaxy Book2 Pro kommer i fargene silver og graphite samt i to versjoner med hhv. 13,3 og 15,6 tommers skjerm. (Foto: Samsung)

Men i år er Mobile World Congress tilbake. Ikke helt som vanlig, da det er påbudt med munnbind alle steder. I tillegg til at alle må opplyse om sin helsestatus til arrangørene daglig. Men mange store selskaper er tilstede i år, bl.a. Samsung som har stilt opp med en stand, og den sørkoreanske elektronikkgiganten har et par nye produkter å vise frem, til tross for at de lanserte Galaxy S22-serien av smarttelefoner allerede tidligere denne måneden.

Dette Galaxy Unpacked-eventet var kun virtuelt og var nokså kortvarig, da Samsung kun hadde to nye produkter på programmet – nemlig de to Windows-bærbare Galaxy Book2 og Galaxy Book2 Pro 360.

Alle de nye Galaxy Book2-modellene har fingeravtrykksleser integreret i tastaturet. (Foto: Samsung)

De to maskinene er etterfølgere i serien av Galaxy-bærbare, som Samsung lanserte i fjor, og det er hovedsakelig snakk om små oppgraderinger.

Les også Samsung Galaxy Book er tilbake Samsung har nettopp lansert Galaxy Book, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360.

Både Samsung Galaxy Book2 Pro og Galaxy Book2 Pro 360 kommer nå med 12. generasjons Intel Core-prosessorer, i tillegg til at begge modellene er oppgradert til Windows 11.

Det innebygde webkameraet har ogsp blitt oppgradert fra 720p til 1080p, men ellers er de fleste andre spesifikasjonene forblitt de samme.

Både Galaxy Book2 Pro og Galaxy Book2 Pro 360 kommer begge i to versjoner med hhv. 13,3 og 15,6 tommers Super AMOLED-skjerm med FHD-oppløsning (1920 x 1080), videre kan man velge mellom 8, 16 og 32 GB RAM samt 256, 512 GB eller 1 TB innebygd lagring.

Maskinene vil kunne hurtiglades med den medfølgende 65 watt-laderen. Samsung lover også at de bærbare maskinenes batteri holder til 21 timer på en oppladning.

Hybridmodellen Samsung Galaxy Book2 Pro 360 kommer også med S-Pen. (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Book2 Pro kommer i fargene silver og graphite, mens Galaxy Book2 Pro 360 også har en mer fargerik burgundy. Alle produktene blir tilgjengelige fra og med april.

Galaxy Book 2 Pro 360 har en veiledende pris fra 14.490 kroner, mens prisen for Galaxy Book2 Pro starter på 13.490 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Ingen 27-tommers iMac

Flere porter til Chromebooks

Brettbar PC endelig klar etter et års forsinkelse

Hva pokker er Copilot?

Lynrask ny iMac

MacBook Pro i svart!

Apple drar ifra konkurrentene

Qualcomm slår Apple M1

Få opptil 19 gigabit trådløst nett

- Overlegen WiFi-hastighet

Buede taster for slitne håndledd

Den ultimate 3-i-1 PC-en?

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top