TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Lyd og lys fra Razer

Et bredt utvalg av streaming-verktøy fra Razer

forfatter
Publisert 20.03.22 - 09:10

Razer er mest kjent for sine gaming-maskiner og det store sortimentet av headsets, tastaturer og mus. De har også laget webkameraer, som Razer Kiyo Pro. Men nå utvider de med lyd og lys til innholdsskapere og mobile streamere.

Les også 10 headsets til spill Står det gaming-headset på ønskelisten i år? Les vår store test av ti av markedets flotteste modeller.

Razer Audio Mixer er – ikke overraskende – en mikser til lyd. Det er en kombinert soft- og hardwareløsning med en analog firekanals-lydmikser. Blant inngangene finner man hybrid XLR/jack, minijack og optisk, og de kan kombineres med digitale lydutgangskilder som spillyd, chat og musikkilder. Via Razer Synapse 3 kan brukerne få tilgang til en rekke lydjusteringsmuligheter, fra softwarebaserte noise gate- og EQ-funksjoner til reverb- og stemmebehandling.

Layout 10 Razer Mixer
Razer Audio Mixer (Foto: Razer)

Razer Key Light Chroma tar RGB-lyset som vi kjenner til fra Razers spillenheter, men opp i en skala som passer til videoproduksjon. Lampene styres via Razer Streaming App eller Razer Synapse 3. Utover Chroma RGB-lys kan Razer Key Light Chroma levere opptil 2800 lumen hvitt lys med et temperaturområde fra 3000K til 7000K.

Razer Key Light 2021 Render 05
Razer Key Light Chroma (Foto: Razer)

Mens Audio Mixer og Key Light Chroma er rettet mot streamere på skrivebordet, så er den trådløse Seiren BT-mikrofonen laget til smarttelefon-streamere, som sender ute fra virkeligheten. Den trådløse mikrofonen kobles til via Bluetooth og er kompatibel med de mest populære mobile streaming-apper.

Razer Seiren BT 2021 Render 06
Razer Seiren BT (Foto: Razer)

Pris og tilgjengelighet:
Razer Seiren BT: EUR 110 (1.070 kroner)
Razer Key Light Chroma: EUR 300 (2.920 kroner)
Razer Audio Mixer: EUR 260 (2.530 kroner)
Alle produktene kan kjøpes nå.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Lenovo lanserer ny 16 tommers brettbar laptop To år etter den første brettbare datamaskinen kom på markedet, er Lenovo tilbake med en oppfølger til X1 Fold. Den nye modellen har blant annet større skjerm og slankere form.
Huawei er tilbake! Kinesiske Huawei lanserer både smartklokke, ny laptop samt et nettbrett på årets største elektronikkmesse.
Følg Lyd & Bilde