Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Lyd og lys fra Razer

Et bredt utvalg av streaming-verktøy fra Razer

Skrevet av / 20.03.22 - 09:10
Lyd og lys fra Razer

Razer er mest kjent for sine gaming-maskiner og det store sortimentet av headsets, tastaturer og mus. De har også laget webkameraer, som Razer Kiyo Pro. Men nå utvider de med lyd og lys til innholdsskapere og mobile streamere.

Les også 10 headsets til spill Står det gaming-headset på ønskelisten i år? Les vår store test av ti av markedets flotteste modeller.

Razer Audio Mixer er – ikke overraskende – en mikser til lyd. Det er en kombinert soft- og hardwareløsning med en analog firekanals-lydmikser. Blant inngangene finner man hybrid XLR/jack, minijack og optisk, og de kan kombineres med digitale lydutgangskilder som spillyd, chat og musikkilder. Via Razer Synapse 3 kan brukerne få tilgang til en rekke lydjusteringsmuligheter, fra softwarebaserte noise gate- og EQ-funksjoner til reverb- og stemmebehandling.

Layout 10 Razer Mixer
Razer Audio Mixer (Foto: Razer)

Razer Key Light Chroma tar RGB-lyset som vi kjenner til fra Razers spillenheter, men opp i en skala som passer til videoproduksjon. Lampene styres via Razer Streaming App eller Razer Synapse 3. Utover Chroma RGB-lys kan Razer Key Light Chroma levere opptil 2800 lumen hvitt lys med et temperaturområde fra 3000K til 7000K.

Razer Key Light 2021 Render 05
Razer Key Light Chroma (Foto: Razer)

Mens Audio Mixer og Key Light Chroma er rettet mot streamere på skrivebordet, så er den trådløse Seiren BT-mikrofonen laget til smarttelefon-streamere, som sender ute fra virkeligheten. Den trådløse mikrofonen kobles til via Bluetooth og er kompatibel med de mest populære mobile streaming-apper.

Razer Seiren BT 2021 Render 06
Razer Seiren BT (Foto: Razer)

Pris og tilgjengelighet:
Razer Seiren BT: EUR 110 (1.070 kroner)
Razer Key Light Chroma: EUR 300 (2.920 kroner)
Razer Audio Mixer: EUR 260 (2.530 kroner)
Alle produktene kan kjøpes nå.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top