Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

iMac Pro forsvinner

Apple erstatter ikke iMac Pro.

Skrevet av / 09.03.21 - 10:47
iMac Pro forsvinner

Tre år uten oppdateringer burde være et varsel. Apple har ikke gjort nevneverdige oppdateringer av den grafittgrå iMac Pro siden lanseringen i 2017, bortsett fra å introdusere noen flere konfigureringsvalg.

Når er det slutt for den proff-orienterert alt-i-ett-Macen, som lett kunne koste over 100.000 kr i den råeste konfigurasjonen med 18-kjerners Intel Xeon W-prosessor.

Les også iMac Pro 27’’ Når en vanlig iMac ikke holder, er en Pro-modell det riktige valget, særlig for de mest krevende oppgavene.

Så lenge beholdningen rekker, står det på Apple sine nettsider nå, og de har bekreftet at iMac Pro forsvinner, og den eneste utgaven som er tilgjengelig, er utgaven med en 10-kjerners Intel Xeon W-prosessor, 32 GB minne, Radeon Pro Vega 56-grafikkprosessor –  og 1 TB SSD-lagring.

Det er ventet at Apple vil oppdatere iMac-maskinene med den nye Apple (M1) prosessoren i løpet av 2021, som har langt bedre ytelse enn Intels prosessorer.

Les også Raskeste MacBook-en hittil Apples egen prosessor har gjort MacBook Pro til den råeste bærbare 13-tommeren vi har testet.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Verdens første desktop-PC funnet i gammelt hus

Økt retur for Vision Pro

ChatGPT får minne - som kan slås av

Farvel til iTunes for Windows

0
Scroll to Top