Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Apple har ingen planer om en 27-tommers iMac

Ikke vent på den store iMacen, for den kommer ikke.

Skrevet av / 09.11.23 - 11:00
Apple har ingen planer om en 27-tommers iMac

For to år siden fornyet Apple endelig sin stasjonære iMac-serie med en 24-tommers modell med den nye M1-chipen. Folk flest trodde kanskje at dette var etterfølgeren til 21-tommers Intel iMac med 4K-skjerm. Og det er nok ikke bare vi som har ventet på etterfølgeren til 27-tommeren med 5K-skjerm, som jo var mer som en proffmodell, mens den mindre modellen egnet seg godt til hjemmebruk.

Les også Lynrask ny iMac Apples alt-i-ett-maskin hoppet over en generasjon og får nå systembrikken M3.

Men nå har Apple, som vanligvis aldri sier et ord om kommende modeller, overraskende nok kommet med en uttalelse i saken. Tech-siden The Verge har faktisk fått en uttalelse fra Apples PR-sjef. Og det er ikke helt det vi ønsket å høre.

Les også Den dyreste datamaskinen vi har testet Apple Mac Studio (M2 Ultra) er maskinen for de mest krevende brukerne, som gjerne bruker flere 4K eller 8K-skjermer.

Apple kommer ikke til å lage en 27-tommers modell med Apple-prosessor som erstatter Intel-modellen som forsvant i 2022. I stedet kommer 24-tommeren til å erstatte begge variantene. Den har nettopp blitt presentert i en ny årsmodell med den nye M3-kretsen. Og til de som har behov for en større skjerm, foreslår Apple heller en Mac Mini eller Mac Studio sammen med en Studio Display-skjerm.

Les også Den billigste Apple-skjermen treffer nesten blink Apples nye Studio Display er perfekt for mange, men håpløs for andre, og har en overraskende mangel.

Så får vi bare håpe at dette kun utelukker en 27-tommer. For det åpner jo for muligheten til en 32-tommers modell…

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Full HD er fortsatt i live

Første UPS for gamere

Razers nye gamingmus veier kun 55 gram

Raskt nettverk til en overkommelig pris

Nå er Google NotebookLM her

Nerdenes Jesus?

Den store KI-prosessorkrigen

Asus er hodestups forelsket i KI

Google skal lage AR-briller

ICQ-chat stenger

Copilot+ er et «mareritt for personvernet»

Populært konferansekamera får en etterfølger

Scroll to Top