annonse
annonse
annonse
Kygo B9/800

Smart høyttaler fra Kygo

Denne høyttaleren kan styre resten av hjemmet ditt, takket være Google Assistant.

2018 er året når hjemmet blir enda smartere, og vi ser smarte høyttalere fra en bråte produsenter. Fra før har vi Sonos One, Amazon Echo, og Apple HomePod skal være ”rett rundt hjørnet”. Felles for dem alle er at de tilkobles hjemmenettverket, og du kan snakke til dem for å spille opp musikk, få opp informasjon om trafikk og vær, og til og med styre andre smarte dingser i hjemmet. Og nå er det Kygo sin tur til å bli med på moroa, med B9/800.

Kygo_B9/800
Kygo, alias Kyrre Gørvell-Dahll, var selv tilstede i Las Vegas under avdukingen av smarthøyttaleren B9/800. Foto: Johannes Lovund

 

Kygo er først og fremst en verdenskjent popstjerne, men har i senere tid blant annet lansert sine egne hodetelefoner, under merkevarenavnet Kygo Life. Nå har tiden kommet for å utvide med den stemmestyrte høyttaleren B9/800.

Test: Kygo A9/600 trådløse hodetelefoner – Stole the show!

Den nye høyttaleren lar deg, ved hjelp av talekommandoer, strømme musikk fra ulike strømmetjenester og radiostasjoner. Men du kan også be den skru på TV-en, dimme lyset, eller be om værmeldingen. For eksempel. Dette takket være Google Assistant direkte innebygd i høyttaleren. Denne snakker for øyeblikket ikke norsk, noe som setter sine begrensninger, men dette vil endre seg raskt. Forøvrig, om Google Assistant ikke kan svaret på et spørsmål, vil den forsøke å lete det frem med Googles internettsøkemotor.

Siden B9/800 altså først og fremst er en høyttaler, må den låte bra. Og det lover Kygo oss:

”Jeg er veldig glad for å jobbe med Google og at jeg får muligheten til å tilby dette fantastiske produktet med suveren lyd.” – Kygo.

Kygo_B9/800
Den kompakte Kygo B9/800 passer like fint horisontalt. Foto Johannes Lovund

 

Juster lydbildet

Foruten Google Assistant vil Kygo B9/800 være kompatibel med Kygo Sound App, som gir mulighet til å justere lydbildet og oppdatere programvaren i produktet. Høyttaleren er dessuten vannsikker med IPX7-sertifisering, som betyr at den tåler å senkes ned i vann på en meters dyp i 30 minutter. Med andre ord kan den brukes som utendørshøyttaler, og båteiere bør kunne bruke den på dekk. Så da er det bra at den også er bærbar, med batteridrift!

Kygo B9/800
Foto: Johannes Lovund

 

Nødlader

Høyttaleren har ladefunksjon for mobiltelefon og nettbrett, og har multiromsfunksjonalitet med Google Chromecast og Wi-Fi-tilkobling. Den kan med andre ord integreres i system med høyttalere av andre merker, så lenge disse også støtter Chromecast.

Produktet slippes ”om kort tid”. Vi vet ikke pris, men dyrere enn Sonos One til 2.500 kroner bør den ikke bli.

kygolife.com

 

Kygo B9/800
Foto: Johannes Lovund

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
annonse

Les også

JBLs legendariske høyttaler gjenoppstår

JBLs legendariske høyttaler gjenoppstår

JBL L100 er deres mest suksessrike høyttaler. Nå kommer den i en helt ny utgave.Legg til som favoritt
Sonys nye lydplanker gir 3D surroundlyd

Sonys nye lydplanker gir 3D surroundlyd

Enten du ønsker tredimensjonal Atmos-lyd eller et svært kompakt format, har Sony noe å by på.Legg til som favoritt
Lysfølsomt Panasonic-kamera

Lysfølsomt Panasonic-kamera

Panasonic Lumix GH5S er en blodtrimmet utgave av flaggskipet GH5, tilpasset videoopptak i lite lys.Legg til som favoritt
Philips vil leke med Razer

Philips vil leke med Razer

De smarte Philips Hue-pærene er med på narrestreker. Samarbeidet gjør at du nå kan få stemningbelysning til spillene dine. Legg til som favoritt
Nvidia vil utkonkurrere TV'en din

Nvidia vil utkonkurrere TV’en din

Grafikkgiganten vil ha inn en gaming-skjerm på godplassen i stua. Og Asus, Acer og HP skal levere dem. Legg til som favoritt
Ny trådløs fra Jabra

Ny trådløs fra Jabra

Elite-serien har tydelige forskjeller og satser sterkt på musikkvalitetenLegg til som favoritt
Smartere mellomklasse-mobil fra Sony

Smartere mellomklasse-mobil fra Sony

Xperia XA2 gir deg betydelig mer for pengene enn forgjengeren Legg til som favoritt
Klipsch Heritage HP-3

Klipsch hodetelefoner med Heritage-lyd

Klipsch vil banke signaturlyden de er kjent for rett inn i øregangen din, med de semi-åpne HP-3.Legg til som favoritt
annonse
Lukk meny